وسط سریال یهویی نگه داشتن نظر مردم رو درباره سریال پرسیدن😐💔قشنگ ضایعس سانسوره
بنظرتون جدی اینطوره یا من خیلی شکاکم
ولی غلط نکنم اقایون بهشون بر خورده
حتما یک چیزی داشته دیه و اینکه باید بگم هنوز سریال جای ادامه داشت
نظرتون در این باره چیه
کاش عاشق مهدی شدن مد میشد....💔 شرمنده بابا مهدی که بخاطر ما قلبت شکست چشمات خشک شد انقدر که برامون گریه کردی. ............. .................. ـ.....ـ ـ ـ ـ ــ ـ.........ـ........ کوهیم ما تا ایستاده ایم روی پاهامون............................؟........... ماهیم ما تا هست خورشید رهبر راهمون
خدا می دونــــــه پشت پروفایل های مهسا و پریسا چه اصـــــــغــــــــرها نشسته من یک زنم ...خودم را همین گونه که هستم ، عالی می دانم !با همین لبخند ،با همین چشم ها ،با همین بینی ،با همین لب ها ،با همین اندام ...من عروسکِ پشت ویترین مغازه نیستم !در این جهانِ یکنواخت ، یک معجزه ی خدادادی و منحصر به فرد ، خواهم ماند ،و برای دلِ هیچ کس تغییر نخواهم کرد !من کافی ام ...با هوس هایِ بی جایتان ؛دست به اندازه ام نزنید .
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من هیچی رو از تلویزیون باور نمیکنم، چون به شعور خودم اهانت میشه.
نه دیگه همش
کاش عاشق مهدی شدن مد میشد....💔 شرمنده بابا مهدی که بخاطر ما قلبت شکست چشمات خشک شد انقدر که برامون گریه کردی. ............. .................. ـ.....ـ ـ ـ ـ ــ ـ.........ـ........ کوهیم ما تا ایستاده ایم روی پاهامون............................؟........... ماهیم ما تا هست خورشید رهبر راهمون
اخه نمیزارن یک سریال قشنگ با موضوع پخش بشه ایش به گوشه قباشون بر خورده
اخخخخ این روجانی و ظریف رو من میکشم اخرشش
جوانه میزنم 🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤
چون راست و دروغ رو مخلوط میکنه، هیچوقت اخبار داخلی رو رصد نمیکنم، به شدت جوش سَمیه.
دیگه اخبار خارجی که دیگه خدایی😐
من اصلا ندیدم فقط یه سکانس ازش دیدم ک روح الله زم توش بود یعنی موضوعش اون بود تو اینستا دیدم دیگه ...
چرا خیلی قشنگهههه البته اگه انقد سانسور نکنن