2777
2789
اره عزیزم 

خدا از دهنت بشنوه اخه میگفت دیگه کلا تموم بعد خودش که با خانوادش قهره به من گفت برو به همه بگو من هنوز به کسی نگفتم 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
خدا از دهنت بشنوه اخه میگفت دیگه کلا تموم بعد خودش که با خانوادش قهره به من گفت برو به همه بگو من هن ...

نمیدونم میدونی اخه من هرکی دیدم قهر کردن آخرش اشتی کردن البتع بستگیم داره سره چی دعوا کرده باشیذ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم میدونی اخه من هرکی دیدم قهر کردن آخرش اشتی کردن البتع بستگیم داره سره چی دعوا کرده باشیذ

من بچه بازی ذر اوردم 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
☹️☹️خب ما دخترا هممون همینجوریم بنظرم اونا بایذ درک کنن

اره دقیقا منم ازش خواستم درکم کنه ترکم کرد

ایشالا زودتر اشتی کنید عزیزم بعیذ میدونم سزه این چیزا رابطه تموم شه 😘

فدات شم انشالله خدا خیرت بده و خوشبخت شی 

اره بگو عزیزم

قرار بر این بود ما نه تل بریم نه وات 

یبار اتفاقی تلگرام نصب کردم دیدم این اقا انلاینه بعد یه دعوای شدید گرفتیم که بعدبهم گفت به جون مادرم (مادرش سید هستش 

گفت تلگرام ندارم منم گفتم پس حتمآ یکی از دوستاش تلگرامشو برداشته بعداز یه مدت این اقا یه روز کامل یعنی ازصبح تا ساعت شیش غروب زنگ نزد تا من زنگ زدم گفت سرکارم منم عصبانی شدم سرش فریاد کشیدم گفتم تو آدم نیستی اونم گوشیوقطع کرد ،شب ساعت 01:30وات ساپ رو نصب کردم دیدم این اقا انلاینه منم دیونه شدم هرچی تو دهنم فوش بود هم تو وات هم اس ام اس کردم و گفتم خدالعنتت کنه بعد یه عالمه بهش زنگ زدم همون شب ساعت 1.30ولی جواب نداد الان چهار روزه نه زنگ زده نه هیچی منم دلم ازش شکسته فقط خدا جایه حقه اون بهم کمک کنه 

قرار بر این بود ما نه تل بریم نه وات  یبار اتفاقی تلگرام نصب کردم دیدم این اقا انلاینه بعد یه ...

وای بنظرم دروغ میگه میخواد تو نصب مکنی نفهمی چیکار میکنه مشکوکه 

درمورد ایتک واتساپم داشت چی گفت؟