2777
2789
عنوان

علایقتون چیه??

575 بازدید | 38 پست

سلام عزیزان

خوبین

خوشین

خانمهای گل چند سالتونه و به چه کارهایی علاقه دارین و انجامشون میدین??

کاری هست که دوس داشته باشین اما نتونین انجامش بدین??

براتون مهمه که وقتی پیر شدین و برگشتین زندگیتونو مرور کردین از خودتون و زندگی و کارایی که انجام دادین راضی باشین یا نه?

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خیلی مهم داغون میشم اگر پیر بشم و به هدفم نرسم هدفمم خداست 

میشه بیشتر بگی

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

دوست داشتم الان مرداد ماه بود نتیجه کنکورم میومد و عالی بود

در حال یاد گیری خیاطی بودم

اونی که دوسش دارم اومده باشه خواستگاریم

بچه ها برای ارزوهام امین بگین

تیکر کنکور💊💉پرستار می شوم💉💊
یاد گرفتم که فقط به همین الان فک کنم

از یه جهت خوبه

چه کارایی انجام میدی که حس خوبی بهت میده 

دوست داشتم الان مرداد ماه بود نتیجه کنکورم میومد و عالی بود در حال یاد گیری خیاطی بودم اونی که دوس ...

الهی که به همه ارزوهات برسی😍

25 سالمه و خیلی کارا کردم که نصفه ولشون کردم اما در کل مسیرم پیدا کردم و هدفمند تر جلو میرم

از هدفت میگی

۲۰ سالمه 

به شدت افسرده شدم از اینکه نمیتونم هیچ کاری انجام بدم فوق العاده محدودم تو زندگیم (خانواده محدودم کردن)

دوست دارم به آرزوهام برسم حتی شده تا ده سال دیگه هر جور شده☹😥

دوست ندارم تو چهل سالگی تو پنجاه سالگی حسرت به دل باشم 

کاش برسم کاااااش

هدفم رسیدن به خداست عاشق خدا شدن و پیشرفت توی معنویات یعنی یک پا عارف بشم 😁 چون هدف اصلی افرینش انس ...

چه جالب

چند سالته?

دوست دارم با یک طلبه ازدواج کنم.

یعنی من چند ساله از ته دل اینو میخوام.

هدفم اینه که بزرگتر که شدم برم خارج. بازیگر مورد علاقم بندیکت کامبریج هست که جونمو براش میدم😍😍😍      عاشقشم خیلی خفنه (به چشم برادری) اگه ببینمش مطمئن باش محکم بغلش میکنم و لپشو محکم بوس میکنم (یعنی در این حد دوسش دارم)،(به چشم برادری)  بیشتر بخاطر فیلم دکتر استرنج و شرلوک ازش خوشم میاد (بقیه ی فیلم هاشو ندیدم چون😂😂) و اگه ازم بپرسن بگن دوست داری همین الان کودوم بازیگرو ببینی میگم:بندیکت کامبریج جوووووون😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
از یه جهت خوبه چه کارایی انجام میدی که حس خوبی بهت میده 

ورزش

گردش

بازی

اهنگای شاد

رقص

۲ ساله دارم سعی میکنم اینطوری‌زندگی‌کنم خیلی ارامشم بیشتر شده

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍
۲۰ سالمه  به شدت افسرده شدم از اینکه نمیتونم هیچ کاری انجام بدم فوق العاده محدودم تو زندگیم (خ ...

عزیزم

درس میخونی?