2777
2789
چه جوری؟ من خانواده همسرم پدرو مادرش خیلی اذیتم کردن الان هم باردارم کلی رو اعصابم هستن تصمیم گرفتم ...

باهاشون دوست میشم میگن دشمنونزدیک نگهدار 

من تو بدترین شرایط زندگیم تنها بودم منت بودنت نزار سرم. ❤️پسرم تمام زندگیمه ❤️🩶 من هنوز امیدوارم 💔

تلافی کردن قربونت برم بیشتر از همه خودت آسیب میبینی بعضی وقتها نمیشه تلافی کرد فقط باید واگذار کنی ب ...

درسته وقتایی ک نمیشه ب خداواگذارمیکنم ولی وقتایی ک بشه خودم😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر خوب قطعا ارامش زیادی داری؟ 

اره چون فکرشو نمیکنم میدونی تا یکی یه حرفی میزنه میگم از روی بی عقلی و نادانی زده من نباید مثل اون نادان باشم باید عقل داشته باشم و میگم خدایا خودت به راه راست هدایتش کن - هییییییچ توقعی از هیچکسی ندارم واسه همین روحم آزاده

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 
زنده باشید  آقا هستم  اگر چنین است ضعف شخصیتی دارند

ببخشید متوجه نشدم

قضاوت شما رو درمورد شخصیت خودم میبخشم 😉

ولی روش شما رو امتحان کردم و به بن بست خوردم متاسفانه همینطور بدیها بیشتر و بیشتر شدند تا حدی که در تصور شما هم نمیگنجه

موفق باشید

دقیقا باید به خاطر ارامش خودمون ببخشیم نه به خاطر اون شخص چون اون قطعا لیاقت نداره

کدوم ارامش واقعا

گاهی تا فیها خالدون ادمو میسوزونن ادم هیچ جوره نمیتونه با بخشیدن به ارامش برسه

یه حقیقتیه اگر منم بخوام بد کنم میشم مثل اون...

بستگی به جاش و موقعیتش داره ترجیحا میگذرم خصوصا اگر نشناسم یا برخورد دیگه نداشته باشم میگذرم و یه نگاه معنی دار...

ولی شده برخورد محکمی داشتم نمونش استاد دوره لیسانسم شوخی بدی کرد بصورت بسیار مودبانه چیزی گفتم بهش زیر سوال بردمش بنده خدا یخ کرد سر کلاس و کلاس ۳ساعتیو تموم کرد همون موقع و اخر ترم منو دوستم ۲.۵ شدیم وکاری کردم استادم دیگه اون دانشگاه پیداش نشد ترم بعد ۱۹.۵ شدم...

فامیلم باشه بایه سیاست...

سبک سنگین بایستی کرد وبهترین رفتار انجام بدی

با سلام و احترام  همیشه دو چیز رو فراموش کنید: به کسی خوبی کردید  کسی به شما بدی کرد ...

شرمنده نمیشن پروتر و پر ادعا تر میشند نباید بخشید و هیچ وقتم فراموش نمیشه فقط باید واگذار کنی به خدا 

تنها راه یاد گرفتن ؛ زندگی کردنه ✨ میشه یه صلوات مهمونم کنید 🙃❤️ 

من کسی تیکه بندازه یا حرف بدی بزنه قشنگ جوری جواب میدم به زمین بچسبه.

کسی هم بدی کنه و بدخواه باشه باهاش قطع رابطه میکنم

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین.................... از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 🤬.................نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊

راهکار خیلی زیرکانه ای هست 

اره حالامونده باید ازخیلیا انتقام بگیرم 

من تو بدترین شرایط زندگیم تنها بودم منت بودنت نزار سرم. ❤️پسرم تمام زندگیمه ❤️🩶 من هنوز امیدوارم 💔