2777
2789
عنوان

فکرم مشغول شده

306 بازدید | 25 پست

انقد بحث ازدواج و خواستگاریه گفتم منم بپرسم😁

بچها من تو دوران دانشجوییم (الان سال آخرم)خییییلی پیشنهاد آشنایی داشتم و واقعا هم دوسم داشتن.چه تو دانشکده خودمون چه تو بیمارستان.هرکدوم به دلیلی رد شد

ولی تاالان ۶،۷نفر اومده خواستگاری بجز یک نفر که دوباره زنگ زدن،دیگه زنگ نمیزنن که بار دوم بیان

و اینم بگم که بار اول فقط مادر اقاپسر میاد

واقعا نمیفهمم دلیلش چیه 🤨نظرتون چیه

من پرستارم.وقتی وارد این رشته شدم به خودم قول دادم همیشه عشق و محبت بدم به همه اون کسایی که دردمندن و بهم احتیاج دارن :)پس فکر نکنین کادردرمان همشون عصبی و بداخلاقن

هیچی

قسمتت باید ببینی چیه

هر کو نکاشت مهر و ز خوبی گلی نچید، در رهگذار باد نگهبان لاله بود ... نیچه معتقد است فلاسفه فیلسوف متولد میشوند، روح حقیقت طلبی و علاقه مندی به تجزیه و تحلیل و حل مشکلات و تفکر نقادانه را میتوان در فرد با آموزش پروراند، اما برای بعضی از آدمها حقیقت خیلی مهم است، درست بودن و خوب بودن معنایی بسیار قوی برای برخی از افراد دارد، من هم چنین آدمی هستم من همیشه خیلی مشتاق بوده و هستم که بدانم بالاخره کدام حرف درست است و کدام نیست، زیر بار حرف زور رفتن برای من بسیار دشوار است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

https://uupload.ir/files/lk4s_screenshot_۲۰۲۱-۰۴-۰۲-۱۹-۵۳-۱۱.png

عررررررر 😐😂😂😂

« سرت تو باسن خودت باشه دوست گرامی نه تو باسن مردم  ⁦ಥ_ಥ⁩عاقد تهکوک و چانبک هستم 😎🤝💙"تامبویم 🙂".              خواهر عزیز ، برادر گرامی ، دوست عزیز ، خانم محترم ، انسان محترم لطفا اگر با نظر من مخالف هستید اگر از طرز گفتار و رفتار من خوشت نمیاد منو ریپ نزن نه اعصاب من خراب میشه نه شما با تچکر 🤝💙
هیچی قسمتت باید ببینی چیه

میدونم درسته قصد ازدواج هم ندارم فعلا ولی ادم انگار اعتمادبنفسش کم میشه

من پرستارم.وقتی وارد این رشته شدم به خودم قول دادم همیشه عشق و محبت بدم به همه اون کسایی که دردمندن و بهم احتیاج دارن :)پس فکر نکنین کادردرمان همشون عصبی و بداخلاقن
https://uupload.ir/files/lk4s_screenshot_۲۰۲۱-۰۴-۰۲-۱۹-۵۳-۱۱.png

از تاپیکم برید بیرون

میدونم درسته قصد ازدواج هم ندارم فعلا ولی ادم انگار اعتمادبنفسش کم میشه

خودتو درگیر نکن

اگه اصلا یه دونه خواستگار نداشتی چی

هر کو نکاشت مهر و ز خوبی گلی نچید، در رهگذار باد نگهبان لاله بود ... نیچه معتقد است فلاسفه فیلسوف متولد میشوند، روح حقیقت طلبی و علاقه مندی به تجزیه و تحلیل و حل مشکلات و تفکر نقادانه را میتوان در فرد با آموزش پروراند، اما برای بعضی از آدمها حقیقت خیلی مهم است، درست بودن و خوب بودن معنایی بسیار قوی برای برخی از افراد دارد، من هم چنین آدمی هستم من همیشه خیلی مشتاق بوده و هستم که بدانم بالاخره کدام حرف درست است و کدام نیست، زیر بار حرف زور رفتن برای من بسیار دشوار است.
خودتو درگیر نکن اگه اصلا یه دونه خواستگار نداشتی چی

عه یعنی همینکه میان هم باید خوشحال باشم؟😃😄😄

به نظرم زود تصمیم نگیر 😁من با ۲۴ سال سن هنوز به فکر ازدواج نیستم 😌⁦ میگم هر چی قسمته می‌خوام مستقل باشم 🙂به نظرم هنوز برای ازدواجم زوده و هنوزم عاشق کسی نشدم ⁦☺️⁩ خواستگار زیاد دارم ولی هیچکدوم رو دوست ندارم 😐😂و بدم میاد از ازدواج

« سرت تو باسن خودت باشه دوست گرامی نه تو باسن مردم  ⁦ಥ_ಥ⁩عاقد تهکوک و چانبک هستم 😎🤝💙"تامبویم 🙂".              خواهر عزیز ، برادر گرامی ، دوست عزیز ، خانم محترم ، انسان محترم لطفا اگر با نظر من مخالف هستید اگر از طرز گفتار و رفتار من خوشت نمیاد منو ریپ نزن نه اعصاب من خراب میشه نه شما با تچکر 🤝💙
نمیدونم اهمیتی هم نداره شاید سطحتون بالاتره

خونوادم بله...خودمم پرستارم

به نظرم زود تصمیم نگیر 😁من با ۲۴ سال سن هنوز به فکر ازدواج نیستم 😌⁦ میگم هر چی قسمته می‌خوام مستقل ...

منم ۲۴سالمه هنوز میگم زوده فقط هی باخودم میگم اگه زشتم چرا پسرا انقد میان سمتم اگه قشنگم چرا مادرا نمیپسندن😂

عه یعنی همینکه میان هم باید خوشحال باشم؟😃😄😄

من تا حالا یه دونه خواستگار نداشتم 😄😄😄

نمیدونم چطوریه اصلا؟

بیخیالشم ولی