2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول انگلیسی کامل بخون چون زبان بین المللیه مهمترینه منم فعلا میرم کلاس زبان ولی تقریبا ترمای اخرمه یکی از دوستام زبان خونده الان میره المانی

باو کاربره پسرم انقد بهم نگید" دخترم"                 بیخیال مگه دنیا چقده که بشینم اهمیت بدم ناراحت شم ترجیح میدم بگم به کتفم  عاشقه تاپیکای ترسناکم و فان    
اول انگلیسی کامل بخون چون زبان بین المللیه مهمترینه منم فعلا میرم کلاس زبان ولی تقریبا ترمای اخرمه ی ...

اخه برای دانشگاه رفتن تو آلمان باید  ب دو داشت 

انگلیسی بیکارم میاد ینی؟

در حد کنکور میخوام انگلیسی بخونم

اول انگلیسی خوندی؟ الان توی چ سطحی هستین  کتابو اینا بهم میگین شروع کنم فعلا تا تابستون کلاس ...

منم دارم میخونم 

نه لازم نیست اول بخونی انگلیسی 

ولی دونستنش کمک کنندست 

چون بعضی کلمات  مثل همه فقط یکم تلفظ فرق داره 

ولی بدون انگلیسی هم میشه یاد گرفت 

ولی بگم از انگلیسی خیلی خیلی سخت تره و به زمان و استمرار زیاد تری نیاز داره 

کلاسای فرشته ثمری به نظرم بهترینه 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
اخه برای دانشگاه رفتن تو آلمان باید  ب دو داشت  انگلیسی بیکارم میاد ینی؟ در حد کنکور میخ ...

انگلیسی همه جا بکار میاد ولی اگه در حد کنکور میتونی خودت بخونی اشکالی نداره پس کلاس برو زبانه المانی 

باو کاربره پسرم انقد بهم نگید" دخترم"                 بیخیال مگه دنیا چقده که بشینم اهمیت بدم ناراحت شم ترجیح میدم بگم به کتفم  عاشقه تاپیکای ترسناکم و فان    
نه دارم آلمانی میخونم سطح A2هستم ینی ترم پنج با کتاب منشن پیش میرم

میخوای بری؟

منم سطح a 1 یک هستم 

دارم میرم a۱.۲ 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

بنظرتون آلمانی یاد بگیریم بهتره یا فرانسه؟

بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚                           گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

منم المانی میخونم ولی اول راهم

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم