2777
2789

این حجم از خنگی چجوری جمع شده توشون؟؟؟؟

انقد خنگگگگگ 

خدایا 

بخدا آی کیو همه شون رو جمع کنند از جلبک دریایی کمتر میشه 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

خیلی حرصم گرفت دلم خواست بزنم تو سرشون 

مخصوصا اون قناعت مثلا دکتر شهر بود هر شب گاد فادر رو نجات میداد 

یا روانپزشک هرشب کارگاه بازی رو سکوت میداد با اینکه همه می‌دونستن شهر بازیه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داغوووون بودن

اشا محرابی و نسرین مقانلو خوب بودن اما بقیه بس ک قد بودن حرف گوش نمیدادن

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
فقط حسین مهری و حامد آهنگی خوب بودن 

واشقانی هم عالی بود خداییش. اصلا گروه حسین مهری اینا توو فینال عالی بود 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

این تیپ زنا، اره مافیاشون خوب نیست چون معلومه تو زندگیشون اصلا به بازی فکری عادت ندارن

کلا خانمایی که خوب بازی می کنن رو من تو لیگ ستارگان دیدم

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
فقط حسین مهری و حامد آهنگی خوب بودن 

عاشق بازی مجید واشقانی بودم من..

این سری خانما خیلی خیلی بد بازی میکنند و البته اقایون شهرم همینطور.واقعا منم همش حرص میخوردم

چشمان تو آفریقاست.. 
داغوووون بودن اشا محرابی و نسرین مقانلو خوب بودن اما بقیه بس ک قد بودن حرف گوش نمیدادن

وای خدای من 

اون نسرین مقانلو استعلام گرفت فهمید مافیا کیه ولی تو رای گیری رای نداد 

حسین مهری که عجوبه بود  حامد آهنگی  مریم مومن  این دست رو نگاه نکن که دیوونه میشی& ...

مریم مومنو خوشم نمیاد نسیم ادبی خوب بود بین خانوما ک اونم خودش دیگه نیومد

حسین مهری ام فقط شهروندو خوب بازی میکنه مافیارو نمیتونه

بهنام تشکر وقتی مافیا میشه خوبه

اره ندیدم سری جدیدو خیلیا بد گفتن

جان من است او...❤