2777
2789

ببینم کدومش بدتره

خدایا شکر بابت آسانی بعد هر مشکلات.⁦❤️⁩⁦❤️⁩خدایا مواظب پسرم و باباش باش⁦♥️⁩⁦♥️⁩تیکر به‌وقت تولد یک سالگی پسرم

بچه داری مزخرفه

نه مُردم از دوریت   نه زندگی کردم ....                                              آرامبخش ها حافظه ام را پاک کرده اند ؛ اما دلم میگوید من کسی را بسیار دوست میداشتم 💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه هام بیش فعالن اونایی که میدونن بیش فعالی چیه درک میکنن چقدر سختی میکشم

گفتند محبت کنید از محبت خارها گل میشوند                           مامحبت کردیم کسی گل نشد خودمون خار شدیم                   خدایا شکرت بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی ❤

دست رو دلم نذاااااار که خونه....

نه گردش نه تفریح.نه غذا خوردن درست و حسابی.نه خواب راحت..نه دستشووووویی🥵🥵🥵🥵🤯🤯🤯🤯🤯

زلیخا...جان یوسفت راستش را بگو...به خدایت چه گفتی که خودش اینگونه پادرمیانی کرد؟؟!!

من میگم بیدار موندناش از همه چی بدتره

خدایا شکر بابت آسانی بعد هر مشکلات.⁦❤️⁩⁦❤️⁩خدایا مواظب پسرم و باباش باش⁦♥️⁩⁦♥️⁩تیکر به‌وقت تولد یک سالگی پسرم

هیچ کدوم به اندازه مجردی سخت و وجشتناک نیست حتما حتما هم به وقت ازدواج کنید هم به وقت دوتا بچه رو حتما بیارید اینو من میگم بعد ده سال ازدواج

مجردی بدترین اتفاق عمرتونه 

جاما ازدواج کتید و خوب ازدواج کنید 

ای خوش از تن کوچ کردن خانه در جان داشتن💞                                                روی مانند پرررررررررری از خلق پنهان داشتن💞
دست رو دلم نذاااااار که خونه.... نه گردش نه تفریح.نه غذا خوردن درست و حسابی.نه خواب راحت..نه دستشوو ...

دقیقاااا دیگه نمیتونم ب خودم برسم

هیچ مقطعی توی زندگیم به اندازه بعد بچه دارشدن مخصوصا دوسال اول سخت نبودبرام واقعا ازپادراومدم

اره منم.مخصوصا من یکمم تنبلم

دخترم تنها لطفی ک میتونم در حقت  بکنم اینه ب دنیا نیارمت😔

بدون بچه هم نمیشه ک