2777
2789
عنوان

ملاقات با آقای رئیسی

| مشاهده متن کامل بحث + 8779 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ی خانواده انقدر رفتن و اومدن و پیگیر شدن تا بعد از دو سه ماه تونستن ببینش و کاری کرده زندانیشون ...

خب توام پیگیر باش 

خونه ت تهرانه؟

سلام خانوما❤️میشه برام سوره کوثر بخونین که شر اون مزاحم لعنتی کم شه اگر برام خوندین بهم بگین  منم برای حاجت دلتون سوره کوثر بخونم 
خب توام پیگیر باش  خونه ت تهرانه؟

اره تهرانم 

اونا چند نفر بودن بعدم اخرسر با پلاکارد رفتن جلو درش وایستادن تا اومدن بردنشون پیشش 

من روم نمیشه 

البته اگر مجبور بشم اینکارم میکنم چون چاره ای ندارم

اما گفتم شاید راه دیگه و جاییه دیگه ام باشه که ببینمش

به نظرم زنگ بزنین دفترشون روند قانونی ملاقات رو بپرسین چون ملاقات مردمی دارن.یا اینکه هر روز حضوری برین با آرامش درخواست ملاقات بدین.

انشالله همسرتون آزاد میشن. 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
به نظرم زنگ بزنین دفترشون روند قانونی ملاقات رو بپرسین چون ملاقات مردمی دارن.یا اینکه هر روز حضوری ب ...

همین کارو دارم میکنم 

هر روز دارم میرم هی اذیتم میکنن. 

دعا کنین بتونم ببینمش

اسی شوهرت آزاد شد؟؟؟

🍃❤معجزه ها وجود دارن من به معجزه ایمان دارم❤              آرام باش...آنجا که دگر راهی نیست،خدا راه می‌گشاید ❤          اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ