2777
2789

بلاخره شد هرچی تلاش کردم نشد هرچی به این درو اون در زدم نشد که بشه دارم دق میکنم ینی بعد عشقم شوهرم باز میتونم عاشق شم خیلی حالم بده بدجور شکست خوردم تو زندگیم

چیشده 

منو لایک نکنید روم ریپ بزنید🥺😂                                                                             《اللهم صلی علی محمد و آل محمد》 5 تا صلوات برای اخرت خودتون بفرستید🙃💟                       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سال همین 13 بدر چه دعوای وحشتناکی کردیم دعوایی که نه قبلش تو زندگی ام بود نه هرگز بعدش تکرار شد، جالب این که اون سال خیلی خیلی روابط عالی با شوهرم داشتم. سال کوفتی 96 هم بهترین سال تحویل زندگی مشترک داشتیم بهترین نوروز با هم گذروندیم ولی سال بی نهایت بدی داشتیم با هم

به این چیزا نیست

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

چقدر مردا بی وجدان شدن

برای سلامتی تودلیم به صلوات مهمونم بکن خیرببینی❤خدایا بحق فاطمه زهرا نی نیمو سلامت بزار تو بغلم💕دخترقشنگم بیصبرانه منتظرم روی ماهتو ببوسم💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ💕

چی شده

_امروز چقد تلخی؟؟ +دلتنگی ادمو مثل چایی مونده تلخ میکنه شده دلتنگ شوی چاره نیابی جز اشک.._ بی حوصلگیت واسه چیه؟ +مارا هرچه هست دگر حوصله ای نیست _چی شده؟+یجوری دلم گرفته انگار دنیام تباه شده.. _خدا بهت صبر بده +نمیشه جای صبر فقط پنج دقیقه بغلشو بده؟به چال گونش و چشاش زل بزنم.. _اسمون توام افتابی میشه +ابر اسمون ما همیشه سیاه بود دکتر.. _پس سهمت چی میشه؟ +سهم من از تموم دنیا هیچه.. _زندگی کن +زندگی کنم که تهش چی بشه؟  همینجوری این دنیا یه جوونی بهم بدهکاره.. _این حرفات فقط از رو دلتنگیه +دست خودم نیست که دلم براش تنگ میشه😔😔
اسی یکم توضیح میدی.شایدکمکی از دستمون بربیاد

تایپکای قبلیمم هس از اول زندگیم اینجوری بود فقط من تلاش شوهرم سر چیزای الکی دعوای بزرگی میکرد هزاران بار گفت برو طلاقت میدم و حتی خیانت کرد خط مخفی داشت البته میگفت فقط در حد تلفن بوده چون دوسش داشتم بخشیدم فرصت دادم همش میگفت برو وقتی میرفتم میومد دنبالم چون عاشقشم بدو بدو باهاش برمی گشتم میشینه پشت سرم بد منو پیش خانوادش میگه اونام دخالت میکنن دیگه نمیشه تنهای برای زندگیم بجنگم تلاش کردم ولی شکست خوردم