2777
2789
عنوان

قرص خواب

130 بازدید | 17 پست

دکتر برا ارامبخش شدن درد شکمم یه دو واحد دیازپام تزریف کرد من فرداش یه قرص کلنازپام1و یه زولپیدم 10 و خوردم الان سه روز میگذره ولی استرس و اضطرای و بیقراری و ترس دارم.😓نمی دونم چیکار کنم؟؟ بنظرتون خوب میشم؟؟ چقد طول میکشه؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام آره خوب میشی قرصای آرامبخش چند روز اول حتی هفتع های اول، حال آدمو بدتر میکنه بعدش عین آب رو آتیش میمونه روبراه میشی نگران نباش واسه منم اینجوری بود 

افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد یا من یکفی من کل شی ولایکفی منه شی اکفنی مااهمنی

انشالله خوب میشی، این بیقراریا و اظطراب ها طبیعه دو هفته بعد روبراهی، فقط خانوم مرتب سر ساعت بخور داروهاتو

افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد یا من یکفی من کل شی ولایکفی منه شی اکفنی مااهمنی
سلام آره خوب میشی قرصای آرامبخش چند روز اول حتی هفتع های اول، حال آدمو بدتر میکنه بعدش عین آب رو آتی ...

سه روزه نمیخورم هی فکرای بدی میاد تو سرم که خوب نمیشم و اینا دیشب میخواستم دست به خودکشی بزنم ولی دیگه خدا کمکم کرد

انشالله خوب میشی، این بیقراریا و اظطراب ها طبیعه دو هفته بعد روبراهی، فقط خانوم مرتب سر ساعت بخور دا ...

نه دیگه نمیخورم چون کسی برام تجویز نکرد فقط اون 2واحد دیازپام رو دکتر تزریق کرد خودم بعدش یه کولنازپام و زولپیدم سر خود خوردم. بعد دیگه الان 3روزه نمیخورم

وا، چرا نمی خوری ، حتما لازمه که دکتر بهت داده فکرای بد مثلا جی؟ وسواس فکری داری؟

نه من اسنترا 50یه دوماهه میخورم خوب بودم تا این که دکتر عمومی برا درد شکمم یه دیازپام بهم زد بعدش من یه کلونازپاام با زولپیدم که تو خونه بود خوردم وگرنه کسی تجویز نکرده 

آسنترا واسه چی داده بود؟ آره آسنترا قرص خوبیه، منم میخورم راستی عوارضش واست اضافه وزن بود یا کاهش وزن؟

آسنترا واسه چی داده بود؟ آره آسنترا قرص خوبیه، منم میخورم راستی عوارضش واست اضافه وزن بود یا کاهش وز ...

من مشکلم بیخوابی بود اونم شدید بعد پارسال رفتم دکتر یه مشت قرص خواب اور مثل لورازپام و رهامین و ترازدون داد یکمشو خوردم دیدم دارم دیونه میشم بدتر از اون اینکه دیگه خوابم نمیبرد بدتر شده بودم یهو همشو گذاشتم کنار یعنی داشتم دیونه میشدم از عوارضش تا  دوماه بعد رفتم به دکتر اون اسنترا داد گفت میخوام دنده پهن بشی و بیخیال قرص خوبی بود و خوابمم درست شد من ورزش خیلی میکردم فقط یکم شکمم اومد جلو بعدش به دوماه نخوردم و الان دوماهه شروع کردم. این دکتر بیشعور اینو که زد بهم حالمو ریخت بهم😑

ازدواج کردی؟ چند سالته؟ فک کنم افسردگی داری، مشکل خاصی دار؟ ریسه افسردگی رو پیدا کن، قرص هم نباید سر خود قطع کنی عوارص میده،