2777
2789
عنوان

چطور شوهرم رو ترغیب به نینی داشتن کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 601 بازدید | 42 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه گفته بود نمیخاد، ولی همه گفتن نظرش عوض میشه

با پذرمادرش صحبت کن راضیش کنن

زتدکی بذون بچه تا ابد بنطرم اصلا خوب نیس

با ابنکه بچه نمیحام ول یدونه میارم بلخره

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍
مکه همه اینایی که بچه دار میشن رو برنامه هس نه ، ناخواسته هم هس پس میشه به کارهایی کرد

والا کی میتونه جلوی اون همه کروموزوم رو مطلق بگیره بالاخره چنتایی میتونه از گوشه کنار فرار کنه😉

والا کی میتونه جلوی اون همه کروموزوم رو مطلق بگیره بالاخره چنتایی میتونه از گوشه کنار فرار کنه😉

نه جدی میگم اصلا میتونم به جرات بگم بیش از  نصف بچه های متولد شده بدون برنامه هس ،

تو این شرایط که معلوم نیست تا یک سال دیگه خودتون دو نفر بتونین با ۲۵ تومن‌زندگی کنین یا نه آره بدون ...

ثبات داره شرایطمون تا ۱۰ سال آتی مگه اینکه جنگ‌بشه

ممنون خدای عزیزم🎀
اون راضی نیس میگه نمیخوام

هی کلیپ بجه های بامزه نشونش بدیا خودت نگاخ کن بذار صداش تو خونه پخش،شه

مخصوصا اون دخترا که عاشق باباشون هستن و میگن بابا

میشه واسه اموات خودت و بابای من یه فاتحه بخونی🙏؟
تو این شرایط که معلوم نیست تا یک سال دیگه خودتون دو نفر بتونین با ۲۵ تومن‌زندگی کنین یا نه آره بدون ...

واااااااااااااا😱😱😱😱

چی میگی خوبی؟؟؟

واااااااااااااا😱😱😱😱 چی میگی خوبی؟؟؟

همووون تا آخر عمر بدون بچه بمونیم بعد روانی شیم چون از آینده خبر نداریم ، تازه ما تا ۱۰ سال برنامه همه چیو داریم مگه جنگ شه ایران

هیچ کجای دنیا کسی از آیندش خبر نداره

ممنون خدای عزیزم🎀
همووون تا آخر عمر بدون بچه بمونیم بعد روانی شیم چون از آینده خبر نداریم ، تازه ما تا ۱۰ سال برنامه ه ...

بابا اینجوری باشه که هیچ کس کلا تولید مثل نکنه ازین به بعد جون ممکنه یهو کرونا بیاد بچت بی بابا بشه احتمالشم از جنگ خیلی بیشتره

این مزخرفاتو بریز دور

این چرندیات مال حسوداس

منم میخوام بچه بیارم امسال ان شاءالله

اصلا هم مثل شما شرایطم اوکی نیست

ولی ار نظر خودم خوبه

بچه امید به زندگی رو زیاد میکنه

چرا که نه

هیچی نداشنه باشم ولی بلدم خوب تربیتش کنم و براش وقت بذارم

این مهمترین چیزه به نظرم