2777
2789

شوخی ۱۳

لایک نکنید پلیییییز 💔  توجه توجه💓     اگر می خواهید تاپیک شما پربازدید شود اکیپ دالتونز را تگ کنید😜😎  پس از بازرسی تاپیک شما آن را در کسری از ثانیه پربازدید میکنیم😌😎     من دالتونز ای ام👊    لطفا با حیوانات مهربان باشید😢😍     اینم بدونید که اه حیوانات دامن تون رو میگیره مطمئن باشید.😒🐧   حامی حیواناتم😏     دوستون دارم❤💋     تیکر بلند شدن موهامه👀       دختر ارشد تابستون🍒🌞🐰    یه دختر شاد و بازیگوش 🐾🌊     که عاشق لاک و رژ لب شیطوونی با دوستاشه💅💄👠👭    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا معلوم نیس کروناس انقدر ب خودت امیدواری نده

اب نموک درست کن اب جوشیده سرد شده با نمک خوبه نمکم خیلی کم برای یک لیوان یک قلشق چای خوری بزن بینیت بره پایین داخل دهنت داخل دهنتم چند بار قرقهره کن ان شاالله بهتر میشی

حالا معلوم نیس کروناس انقدر ب خودت امیدواری نده اب نموک درست کن اب جوشیده سرد شده با نمک خوبه نمکم ...

کرونا که هست. از دیروز علائمم شروع شد. که یه سرم هم زدم

یه صلوات برا حاجتم بفرستید. هرکی فرستاد بگه منم براش میفرستم 
کاش شوخی بود😕

جدیه

لایک نکنید پلیییییز 💔  توجه توجه💓     اگر می خواهید تاپیک شما پربازدید شود اکیپ دالتونز را تگ کنید😜😎  پس از بازرسی تاپیک شما آن را در کسری از ثانیه پربازدید میکنیم😌😎     من دالتونز ای ام👊    لطفا با حیوانات مهربان باشید😢😍     اینم بدونید که اه حیوانات دامن تون رو میگیره مطمئن باشید.😒🐧   حامی حیواناتم😏     دوستون دارم❤💋     تیکر بلند شدن موهامه👀       دختر ارشد تابستون🍒🌞🐰    یه دختر شاد و بازیگوش 🐾🌊     که عاشق لاک و رژ لب شیطوونی با دوستاشه💅💄👠👭    
کرونا که هست. از دیروز علائمم شروع شد. که یه سرم هم زدم

اب نمک بزن 

قرص جوشان ویتامین سی ام بخور 

قرث ویتامین ایی هم فعلا ی دونه هر روز بخور بعد ک خوب شدی نخور

قرص ویتامین دی هم اگه ۵۰۰۰۰ یه دونه بخور برای یک ماه

این ها ک گفتم دوستم و خانوادش کلا کرونا گرفتن خوردن خوب شدن با دو تا قرص قوی دیگه

شبریتیتو خیلی کم کن با گوشت قرمز میوه زیاد بخور

منم کرونا گرفتم

فکر کن یک سال و نیم مراعات کنی قراره واکسن بزنی هفته دیگه بعد پدرمادرت که مراعات نمیکنن پاشن بیان خونت واگیر بدن به تو و همسرت

اونا همههه جا رفتن

منه بدبخت اش نخورده و دهن سوخته ام

لایک نکن💨
اب نمک بزن  قرص جوشان ویتامین سی ام بخور  قرث ویتامین ایی هم فعلا ی دونه هر روز بخور بعد ...

آها مرسی عزیزم. آمپول ویتامین سی رو تزریق کردم

منم کرونا گرفتم فکر کن یک سال و نیم مراعات کنی قراره واکسن بزنی هفته دیگه بعد پدرمادرت که مراعات نم ...

آخیییی چه بد☹️