2777
2789
نه عزیزم‌پول باید یه جای خاص چاپ شه تا معتبر باشه و به ازاشم اون کشور باید پشتوانه اقتصادی داشته باش ...

مگه بانک مرکزی چاپ نمیکنه؟ 

😁تیکر تولد سه سالگیه دختر گلم😁                                                                                                  من خوشبختم.            اَللّهُمَ صَلِ الله مُحَمَدْ وَآلِ مُحَمد  اینم برای اینکه به خواسته هامون برسیم💖
نفهمیدم باز. مگه دسته کیه چاپ پول؟ همینطوری چرا زیاد چاپ نمیکنن

عزیزم

مثلا اگ ۱ میلیارد پول دست کل مردم هست

باید دقیقا یک میلیارد طلا تو خزانه کشور باشه

به زودی من مامان میشم😊در باره ناباروری میتونم کمکتون کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم مگه الكيه 

يكي از عوامل تورم شديد الان ،چاپ اسكناس زياد بوده ولي اونم نه در حدي كه به همه بدن 

همه اينها قانون هاي خاص بانكي و پولي خودشو داره 

وگرنه مث ونزوئلا يه كاميون پول كاغذي بايد ببري يه مرغ بگيري 

چون باید پشتوانه طلا یا ارزش خارجی داشته باشه کاغذ که ارزشی نداره 

خیلی از تورم کشورم بخاطر چاپ بی پشتوانه پوله

یه بنده خدایی همین فکرا رو کرد که الان اینیم

مملکت دست همچین خس مغزایی هست دیگه 

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک
کاش یه دستگاه پول چاپ کن داشتیم😕

بعصیا با چاپ اسکناس تقلبی دارن

😁تیکر تولد سه سالگیه دختر گلم😁                                                                                                  من خوشبختم.            اَللّهُمَ صَلِ الله مُحَمَدْ وَآلِ مُحَمد  اینم برای اینکه به خواسته هامون برسیم💖

خودمم دقیق نمیدونم اینو یجا شنیده بودم😂

حالا اینارو ول کن تو که پولداری چرا این سوال اومده تو ذهنت

از پولای خودت به بقیه ببخش😄

آلیس در سرزمینِ نی نی سایت«کاربری دست دونفره»
جدی میپرسی اینو؟؟؟؟؟؟؟ خب معلومه چاپ پول بدون پشتوانه ی طلا باعث ابر تورمه 

والا چدی میگم از بچگی این سوال تو ذهنمه

یه موزه توی بانک ملی هست 

موزه ی جواهرات

تمام اشیا قیمتی مثل جواهرات فرح ، تخت طلای ناصرالدین شاه و فتح علی شاه

شمشیر نادر شاه و کلی چیزای دیگه اونجا نگهداری میشه

اونا میشن پشتوانه پول ملی 

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
عزیزم باید ب اندازه پول موجد در دست مردم طلا تو بانک مرکزی باشه وگر ن تورم بالا میره مث الان ک تو ...

آهان ینی بانک مرکزی تا طلا نگیره پول نمیده؟