2777
2789

چه نیازی هست اینجا خودتو ثابت کنی؟ 

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه دختر خوب چراازاینجا ناراحت میشی یاقسم پدرتو میخوری؟خداپدرتو بیامرزه اینجا همه جور ادمی هست.تاپیک درمورد معایب تک فرزندی بود من تجربیاتمو گفتم یکی گف تو کمبود محبت داری.حالابیام باهاش بحث کنم ... بیخیال خودتو ناراحت نکن 

اخه دختر خوب چراازاینجا ناراحت میشی یاقسم پدرتو میخوری؟خداپدرتو بیامرزه اینجا همه جور ادمی هست.تاپیک ...

قربونتون برم عزیزم... ممنون عزیز دلم خدا رفتگانتونو بیامرزه و عزیزاتونو نگه داره... درست می‌فرمائید گلم... ممنون عزیز دلم منت سرم گذاشتین گلم ممنون ک وقت گران بهاتون رو در اختیار من گذاشتین عزیز دلم 😍❤️🌼

میشه یسوال بپرسم شما تک فرزندین خانوادتون چطور موافقت کردن راه دور ازدواج کنین ؟از اول موافق ازدواجت ...

قربونت برم گلم... من خودم اصرار کردم... پدر مادرم باهم اختلاف داشتن هر روز تو خونمون دعوا بود اعصاب خوردی بودمنم خواستم از اون محیط در بیام. خودمو از چاله انداختم تو چاه. هرچند خانواده امم براشون اهمیتی نداشت، تحقیق ینا نکردن. انگار از خدا خواسته. چون همش بابام  میگفتن من فقط بخاطر مارال تحملت میکنم مارال ازدواج کنه همین فردا طلاقت میدم

قربونت برم گلم... من خودم اصرار کردم... پدر مادرم باهم اختلاف داشتن هر روز تو خونمون دعوا بود اعصاب ...

اخی عزیز دلم.اخه منم همچین مشکلی دارم باکسی اشناشدم که ممکنه برم چندکیلومتردورت ااز خانوادم.یوقتامیگم خب خیلیانیرن کشور دیگه.یه شهر که دیگه چیزی نیست بخوام سخت بگیرم ولی بازمیترسم 

اخی عزیز دلم.اخه منم همچین مشکلی دارم باکسی اشناشدم که ممکنه برم چندکیلومتردورت ااز خانوادم.یوقتامیگ ...

عزیزززم ایشالا ب سلامتی 😍😍😍خوشبخت بشین ب حق 5 تن. یکم بنظرم سختگیری کنین بهتره خصوصا پدرتون... ولی جوری نباشه ک بزارن برن... فقط متوجه باشن ک شما تنها نیستین... کار از محکم کاری عیب نمیکنه گلم 😍😍😍

عزیزززم ایشالا ب سلامتی 😍😍😍خوشبخت بشین ب حق 5 تن. یکم بنظرم سختگیری کنین بهتره خصوصا پدرتون... ول ...

مرسی عزیزدلم.اصلا نمیدونم کاردرستیه یانه خیلی میترسم . ببخشید شمارم اذیت کردم وقتتو گرفتم 🌺🌺

مرسی عزیزدلم.اصلا نمیدونم کاردرستیه یانه خیلی میترسم . ببخشید شمارم اذیت کردم وقتتو گرفتم 🌺🌺

نه عزیزم این چ حرفیه خواهش میکنم وظیفه است گلم... بازم امری چیزی داشتین من در خدمتم گلم اصلا نترس. یدونه دختر رو همون تو شهر خودشون میدن کلی سختگیری میکنن چ برسه راه دور اصلا نترس قشنگم