2777
2789
عنوان

عزیزترین فرد زندگیتون کیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1501 بازدید | 131 پست
تنهایی زندگی کردن برای این سن مناسب نیست.. اما این که بقیه تو طبقه شما باشن و سر و صدا کنن اشتباهه.. ...

ای خدا اخه چراااااا

روز از نو روزی از نو 

مثلا قرار بوده زود بخوابم 

بزنم بابا و مامانم رو بکشم لااقل یه ثروتی به دستم میاد برم از اینجا

یا عموهام امیدوارم فقط لال بشن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادرم و پدرم و خواهرم هر سه تاشون عشقن

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     

مامانم عاشقشم ولی اونروز بدجوری ناراحت شدم بایه حرفش😢❤❤

زدم توگوش زندگی رفت بابزرگترش اومد 😐🖤دیوانه شمردندمرامردم این شهراما دل من تنگ خودم بود دمادم🙂😞 بدم میاد شاد باشم 🙂میدونی چرا؟؟چون هروقت شادبودم یهویکی زد توذوقم دلم شکست 😅میشه خندیدولی خوشحال نبود😅عشق قشنگه ولی تنهایی ترجیح داره بع آدمایی که فقط لب ودهنن 🙂💔

عزیزترین فرد زندگی من و شوهرم یه نفر هست

تا به حال از نزدیک ندیدیمش

ولی حاضریم زندگیمونو بدیم براش

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          
مامانم عاشقشم ولی اونروز بدجوری ناراحت شدم بایه حرفش😢❤❤

اون حرفش باعث شد که از علاقت نسبت بهش کم بشه یا نه؟

ان شاءالله عاقبت به خیری برای همه،ان شاءالله هیییچکس از نعمت سلامتی محروم نشه و نباشه،ان شاءالله خوشبخت شدن همه،ان شاءالله عاشقا به عشقشون برسن و مجردا بهترین همسر نصیبشون بشه،ان شاءالله هیچکس از نعمت پدر یا مادر شدن محروم نشه
ای جونم عشقم😍😍😍😍😝😝😝 مگه میایی سایت تو دختر 

عاح گلبم😍 چطوری تو؟ 

آره دوباره انگار دارم معتاد میشم😐😐💔

ما دل هرکیو شکستیم فردا‌ش دهنمون سرویس شد و فهمیدیم زمین گرده...😔ولی هرکی دل مارو شکست فرداش خوشبخت ترین آدم شد و فهمیدیم زمین پاره خطیست که در ما فرو می رود🥺😢/کاش یوزارسیف میومد عباشو رو منم مینداخت بعد که برمیداشت من لاغر و خوش هیکل میومدم بیرون با بغض میگفتم:با من چه کردی یا نبی؟😢دنبه هایم کو؟😢         
اون حرفش باعث شد که از علاقت نسبت بهش کم بشه یا نه؟

نه چرا ازعلاقم کم بشه فقط یکم دلخورشدم 

زدم توگوش زندگی رفت بابزرگترش اومد 😐🖤دیوانه شمردندمرامردم این شهراما دل من تنگ خودم بود دمادم🙂😞 بدم میاد شاد باشم 🙂میدونی چرا؟؟چون هروقت شادبودم یهویکی زد توذوقم دلم شکست 😅میشه خندیدولی خوشحال نبود😅عشق قشنگه ولی تنهایی ترجیح داره بع آدمایی که فقط لب ودهنن 🙂💔