2777
2789
عنوان

توروخدابگين چيكاركنيم دارم ديوونه ميشم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 49 پست
ای خواهر ای مردا کدوم حرفشون راسته

خيلي نامردي كرده نميبخشمش

منو مقصر صد در صد همه چي ميدونه وخودشو يه ادم بي عيب ونقص وهمه چي تموم

انقد گفته خودمم باورم شده من خيلي بدو مقصر خراب شدن زندگي مونم

ميشه براي آرامشم دعاكنيد؟🥺🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خيلي نامردي كرده نميبخشمش منو مقصر صد در صد همه چي ميدونه وخودشو يه ادم بي عيب ونقص وهمه چي تموم ا ...

باورت میشه اینایی گفتی یاد نامزد سابقم افتادم تازه اون میگف من همینم عوضم نمیشه بی احساس سنگ

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

اخ دركت ميكنم منم تو عقد فهميدم رفيق بازع عقد چون همش خونه ما بوديم بخاطر اينكه بابام خوشش نميومد نميرفت پيش رفيقاش تا اومدم خونه خودمون منو پير كرد سر رفيقاش اون خداروشكر ن عرق ميخوره ن قليون چيزي فقط عادت كرده همش ميخاس مث مجردي بره پيش رفيقاش ماهم چون خونه بابام زندگي ميكنيم خيالش راحت بود من تنها نيسم هرشب ب بهونه كار منو تنها ميزاش ميرف پيش رفيقاش با قهر و گريه و التماس گفتم امروز ميگف چشم فرداش يادش ميرف يجايي ديگه كم اوردم ميومد خونه جنگ اعصاب داش جيغ جيغ ميكردم بخدا وحشي شده بودم خودمو ميزدم هرچي دم دستم بود ميزدم ب خودم ديد ديگه دارم رواني ميشم  ول كرد رفيق بازيش رو الان هفته اي يبار 

هزار مرتبه شکرررررت ب خاطر هدیه ای ک‌بهم دادی تا آخر عمر مدیونتم خودت مواظبش باش تو روز تولد حضرت معصومه بی بی چکم مثبت شد ١٢تير صداي قلب كوچولوشو شنيدم الهي فدات شم آروم جونم خدایا خودت دامن همه منتظرا رو سبز کن الهی آمییین😍 قلبای مچاله شده ی زیادی رو دیدم ک خدا نجاتشون داده خدایا عهدی ک تو سختی و ناراحتی باهات بستمو تو خوشی شادی نمیشکنم 🥺زمانی دستمو گرفتی و ارزومو براورده کردی ک از همه عالم و ادم بریده بودم شده بودم ی ادم تنها فقط ورد زبونم بود من ب دنیا اومد ک نحس بمیرم امیدی ب ادامه زندگی نداشتم مث هميشه دستمو گرفتي 😻و او خداوند ناممكن هاست 
شرایط طلاق داری؟ 

نه متاسفانه

من شدم بازيچش عروسك دستش انقد تحقيرم ميكنه با كاراش ك ازخودم بدم مياد

ميگم اي كاش كتكم ميزد معتاد بود اينجوري منو ازارم نميداد

بچه نداری چرا جدا نمیشی؟ کسی ک تو مجردی عادت بد داشته باشه اصلا ترک نمیده مثل شوهر من

😁تیکر تولد سه سالگیه دختر گلم😁                                                                                                  من خوشبختم.            اَللّهُمَ صَلِ الله مُحَمَدْ وَآلِ مُحَمد  اینم برای اینکه به خواسته هامون برسیم💖
نه متاسفانه من شدم بازيچش عروسك دستش انقد تحقيرم ميكنه با كاراش ك ازخودم بدم مياد ميگم اي كاش كتكم ...

شک ندارم خیانت میکنه. بزودی دستش یرات رو میشه. اگ مچشو گرفتی جدا شو چون صدبار دیگه توبه میکنه تکرار میکنه

😁تیکر تولد سه سالگیه دختر گلم😁                                                                                                  من خوشبختم.            اَللّهُمَ صَلِ الله مُحَمَدْ وَآلِ مُحَمد  اینم برای اینکه به خواسته هامون برسیم💖
اخ دركت ميكنم منم تو عقد فهميدم رفيق بازع عقد چون همش خونه ما بوديم بخاطر اينكه بابام خوشش نميكرد نم ...

من چيكاركنم ابجي؟بخدا اينچيزا خط قرمز من بود

زد زير همه چي نامرد

اخه سنشم كم نيس ك بگم جووني نكرده حق داره

شک ندارم خیانت میکنه. بزودی دستش یرات رو میشه. اگ مچشو گرفتی جدا شو چون صدبار دیگه توبه میکنه تکرار ...

خيانت علني ازش نديدم ولي زمينه شو داره احساس ميكنم

ي چيزايي درحد چت ولاس زدن ديدم

خودش ك منكر ميشه مث هميشه...

فداوسرت عزیزم باز خدازوشکر بچه دار نشدی بنظرمن که یه تصمیم عاقلانه بگیر 

راهي ندارم

بيخيالي سخته برام قرص اعصاب ميخورم بخدا تا يكم اروم شم بتونم بخابم وگرنه اصلاااااااااا نميتونم بخابم