2777
2789

با شوهرم توافق کردیم ی هفته از هم دور باشیم

قبلش دعواهای بدی داشتیم،هردومون افسرده شدیم،مادرشوهرم خیلی پشت سرم بد میگ و میخواد منو پیش همه خراب کنه و عامل دعواهامونم اونه،این اواخر خیلی با هم سرد شده بودیم،تا اینک ب ته کشیدیم شوهرم گفت برو تو جوونی خوشگلی خودتو پای این خانواده نسوزون منم تو همینا بزرگ شدم(همیشه طرف خانوادشو گرفته و برای خوشحالیشون هر کاری کرده)گفت خودتو نجات بده،ینی طلاق بگیر،اینارم مادرشوهرم یادش داده

گفتم باشه ی هفته میرم تو فکراتو بکن منم فکرامو

الان دلم براش لک زده،بعد از4روز دارم دیوانه میشم،اصلا طاقت ندارم،یادش میفتم بغض میکنم،امروز تا دم در خونمون رفتم،الکی ب مامانم گفتم میرم کارتمو بردارم،اما ترسیدم خونه باشه و برگشتم😢نمیدونم چیکارکنمممم😢😭😭😭😭😭

چ بد

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا لعنت کنه مادرایی رو که فرزند رو وابسته میکنند 

خدایا کمک کن تو تربیت فرزندنم درست عمل کنم 

خیلی ناراحت شدم عزیزم امیدوارم خداوند نورش رو به قلبشون بتابونه و مهربونتر بشن

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
بخاطر مادرشوهر چطوری دلت میاد بنظر من سفت و سخت  وایسا بکوب دهنش والله فردا میره برا شوهرت زن ...

اینارو دیگ خیلی خوب فهمیدم،اما الان نمیدونم چیکار کنم،چجوری برگردم اخه،اونم اصلا سراغمو نگرفته

خودت؟شوهرت سراغتو گرفته؟چندوقته قهری

از شنبه.ن بابا تازه پیامامم سین نمیکنه

اره خودم برم خسته شدم از بلاتکلیفی گریه غصه

خدایاشکرت بابت همه چیزایی که بهم دادی.                            

عزیزم بنظرم بخاطر حرفهای مادرشوهرت زندگی خودتو خراب نکن ارامش خودتو خراب نکن تو فک میکنی بعد طلاق زندگی گل و بلبل میشه بعدش میفهمی حرفاهای مادرشوهرت انقدم مهم نبوده که بخای بخاطرش زندگیتو خراب کنی یه روز به یه جایی میرسی که حرفای دیگرون اصن برات مهم نیس برو با شوهرت حرف بزن که دوسش داری زندگیتو دوس داری بدون اون نمیتونی بزار مادرشوهرت هرچیییی دلش نمیخاد بگه وقتی اسمشو دیگه تو خونه نیاری ببین چقد ازامش میگیری مادرشوهر همینه دیگگه