2777
2789
عنوان

دوستان با همچین خواستگاری ازدواج میکنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1387 بازدید | 89 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه☹

هنوز پسرای خوبم هستن.

شاید توی بازه ای از زندگیشون گناه کرده باشن. ولی اگه توبه کرده باشه با خودش و خداش. قبول میکردم

ولی  نه اینکه تازه پیج هم فالو کنه🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

دوص دارم ایتاهمه اونایی که خیرغلیظ نوشتن چک کننممممم چ ربطی دارع اخه من خدم پیجم دصت دوصتمم هصدیاگاه ...

واقعا متوجه میشی چی نوشتی؟

املا درست کلمات رو دیگه بچه ۱۴ ساله هم بلده

یکم رو املای کلماتت توجه کنی بد نیست عزیزم

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.
شایدم شجاعه خودش همونجور که هست نشون بده.علنا فالو کنه .تو خاستکاری چیزی راجب این قصیه که دختره نپرس ...

کسی که زیپ شلوارش رو باز میذاره شجاع نیست

بلکه یا حواسش نیست یا وقیحه

کسی هم توی یه مکان عمومی پیج های مستهجن  رو فالو میکنه یا سوادش کمه و بلد نیست یا وقیحه

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

واقعا متوجه میشی چی نوشتی؟ املا درست کلمات رو دیگه بچه ۱۴ ساله هم بلده یکم رو املای کلماتت توجه کن ...

نسل جدید اینجوری مینویسن ربطی ب املا نداره

خدایا اگه اون قسمت من نیست من دیگه ازدواج نمیکنم همه قسمت ها و نیمه ها برا خودت😔
میدونم باورش براتون سخته ولی خیلی ادمها هستند که معاشرینشون براشون مهمه  چون معاشرین ما نشان د ...

اوپرا جان خیلی از بچه های نسل جدید اینطوری مینویسن مثلا تو رو مینویسن طُ

دوست دارم = دوصت دارم

براشون جالبه همین ربطی به سواد نداره😊

خدایا اگه اون قسمت من نیست من دیگه ازدواج نمیکنم همه قسمت ها و نیمه ها برا خودت😔
مکان عمومی کجا بوده پیج شخصی خودش بوده خخخ 

واقعا نمیدونید اینستاگرام یه جای عمومی هست ؟

اگر پیج شخصی بود که دخترخاله ایشون دسترسی نداشت

اوپرا جان خیلی از بچه های نسل جدید اینطوری مینویسن مثلا تو رو مینویسن طُ دوست دارم = دوصت دارم برا ...

ربط به سواد داره

شاید ربط به دیکته نداشته باشه ولی قطعا سواد ندارند که گمان میکنن این نوشتار جذابه 

نسل جدید اینجوری مینویسن ربطی ب املا نداره

لطفا دیگه هر اشتباه و بی سوادی رو به نسل جدید بودن ربط ندید 

منم ۲۰ سالم هست از نسل دهه ۳۰ و ۴۰ نیستم

نسل جدید چرا باید به جای (س)از (ص)استفاده کنه؟املای کلمه ی خودم رو چرا خدم بنویسه ؟

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.
ربط به سواد داره شاید ربط به دیکته نداشته باشه ولی قطعا سواد ندارند که گمان میکنن این نوشتار جذابه& ...

بنظرم بهتره به سلایق هم  و تفاوت نسلی احترام بذاریم

همینکه کسی منظورش برا ما بفهمونه کافیه حالا میخواد با دود هوا کردن باشه یا نوشته

لطفا دیگه هر اشتباه و بی سوادی رو به نسل جدید بودن ربط ندید  منم ۲۰ سالم هست از نسل دهه ۳۰ و ۴ ...

شاید دوست دارن 

به ما ازاری نمیرسونن

چرا ما ایرانیا عادت کردیم تو کوچترین مسائل هم به هم توهین کنیم