2777
2789
عنوان

دوستان با همچین خواستگاری ازدواج میکنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1389 بازدید | 89 پست

دوص دارم ایتاهمه اونایی که خیرغلیظ نوشتن چک کننممممم چ ربطی دارع اخه من خدم پیجم دصت دوصتمم هصدیاگاهی اوقات بک میدم نمبینم چیه وکیه اخه ی اینصتا مجازی ای حرفارودارع واقعیت طرف و ول کردید چصبیدید به مجازیششش اخه

بیاید ادماعه قشنگیـ باشیمـ :)                                   خدامو دوص دارم :)                                                  دور و نزدیک از دین:)                                               ی رفیقـ عع که گیر کردم و دصتمـ و گرفته:)                   دیه ی آدم چقدع:)                                                    صی ۱۰۰میلیون؟:)‌                                                    آخه کدوم رفیقمـ صی۱۰۰میلیـــون بهم قرض دادع :)    کهـ قد خدام بخوامش؟:)                                          کدومشون فحش دادمش...بد کردم بش...یادم رفته کهـ هصد و باز هوامو داشتع؟:)                                   نمیدونم کیهـ یا چه شکلیهـ ولی میدونم اونی که ی ذرع از عشقش رو در ما دمید و اینجوری عاشق شدیم خیلی قشنگـ ترع از این حــرفا:)                                         خلاصه کوچیکتیمـ اوص کریمـ :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوستان 

برای ازدواج بهتره با اخلاق خواستگارش آشنابشه و با طرف به کلاس های مشاوره وروانشناسی بره تاازدواج بهتری داشته باشه🤗😊

بنام خداوندی که تمام خواسته های مارا میشنود واگر با ذهن خودمان جلویش را نگیریم همه را اجابت میکند.
دوص دارم ایتاهمه اونایی که خیرغلیظ نوشتن چک کننممممم چ ربطی دارع اخه من خدم پیجم دصت دوصتمم هصدیاگاه ...

میدونم باورش براتون سخته ولی خیلی ادمها هستند که معاشرینشون براشون مهمه 

چون معاشرین ما نشان دهنده  شخصیت ما هست

مثلا آدمی مثل شما که حتی نوشتار فارسی رو بلد نیست برای من آدم مطلوبی محسوب نمیشه و مطمئنا من هم برای شما آدم دلچسبی نیستم

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

اره همیه پسرا همینن بچه ها کسی که متولد۱۹۹۰باشه به تاریخ ما چیندمه؟؟

۳۱ سالشه 

تقریبا ۱۳۶۹-۱۳۶۸

منتظر معجزه خدام.. :) بازمیشه این در ...صبح میشه این شب ... صبر داشته باش ... :)کسایی که توی تاپیکشون یا امضاشون درخواست صلوات دارن من براشون صلوات میفرستم اما حال ندارم اعلام کنم تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن به عشقم برسم:) از این کاربری دونفر استفاده میکنه خانم مارپل بازی در نیارین بگین تاپیک ها فرق داره 

ببین ملاک آدما با هم فرق داره

من به شخصه پسر مذهبی و مومن رو میپسندم که همچین پسری توی خلوت هاشم مواظب خودش هست چون خدارو میبینه.

تیکر آزمونمه🙂لطفا برای موفقیتم یه صلوات بفرستید❤ دنیای آرزوهام تو چشمای هیز تو نیست😎

میگه من خودمم شاید برم تو این پیجا ولی این پسره یا انقدر احمقه که فالو کرده یا انقدر بی حیا و ...

هووووبری گوشی پسراروچک کنی بری قسمت گالری گوشیشون تادلت بخوادعکس +۱۸پیدامیکنی

دوستان ریپ بزنید پست هامو چون من دوست دارم یکی نظرشو درموردپست هام بذاره

بابا بعصی وقتا واقعا حالا یه چیزای خنده دار میاد واسه ادم ادم فالو می کنه بعد میبینه خاک برسریم داره 

حالا من نمیدونم تا چه حد بد 😂😂اما گاهی پیش میاد 

بعصی پیچا هم که خنده دارن اما بد.اما خب این چیزا هست نمیشه یکیو پیدا کرد ۱۰۰ درصدددد اوکی باشه 

بعد سن طرفم مهمه به نطرم ولی خب بهش فرصت اشنایی بده بعد راجب این قضایا هم صحبت کنه ببینه پسره چی میگه

میگه من خودمم شاید برم تو این پیجا ولی این پسره یا انقدر احمقه که فالو کرده یا انقدر بی حیا و ...

اگه خودشم میره باید پسره رو درک کرده باشه دیگه😅😂

دوتاشون این اشتباه رو انجام دادن حالا اون آشکارا این غیرآشکارا🤣🤣🤣

بنام خداوندی که تمام خواسته های مارا میشنود واگر با ذهن خودمان جلویش را نگیریم همه را اجابت میکند.
اره همیه پسرا همینن بچه ها کسی که متولد۱۹۹۰باشه به تاریخ ما چیندمه؟؟

۶۹ احتمالا

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.
چون کاری که شاید اکثر مردم انجام بدن رو توی عیان انجام میده

شایدم شجاعه خودش همونجور که هست نشون بده.علنا فالو کنه .تو خاستکاری چیزی راجب این قصیه که دختره نپرسیده شاید میپرسید حقیقتش میگفت