2777
2789
عنوان

کسی هست خودش چادری باشه خانواده همسرش مانتویی

| مشاهده متن کامل بحث + 630 بازدید | 46 پست
اینجوری نیستم که واسه همههه جا دوست داشته باشم واسه مسافرت و خرید اینا انگار دست و پا گیرنده🤦🏻‍♀️

آهان. ینی یبار با چادری یبار بی چادر. 

😁تیکر تولد سه سالگیه دختر گلم😁                                                                                                  من خوشبختم.            اَللّهُمَ صَلِ الله مُحَمَدْ وَآلِ مُحَمد  اینم برای اینکه به خواسته هامون برسیم💖

هیچوقت نمیتونم چادر بپوشم فک کن مانتو جدید بخری از رنگش لذت ببری یه پارچه مشکی بکشی روش😐خیلی دل دارین که میپوشین شبیه روکش مبل میمونه

خدایا اگه اون قسمت من نیست من دیگه ازدواج نمیکنم همه قسمت ها و نیمه ها برا خودت😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آهان. ینی یبار با چادری یبار بی چادر. 

اره این مدلی خودم خوشم میاد ولی خانوادم میگن یا اینوری باش یا اونوری ولی نمی‌دونم چرا نمیتونم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ ی جاها واقعا احتیاج دارم بهش ی جاها نه نمیخام سر کنم

💜💙
هیچوقت نمیتونم چادر بپوشم فک کن مانتو جدید بخری از رنگش لذت ببری یه پارچه مشکی بکشی روش😐خیلی دل دار ...

مانتوم روکش شومیزه نویه😉شومیزم روکش لباس زیره😉لباس زیرم روکش بدنمونه

مانتوم روکش شومیزه نویه😉شومیزم روکش لباس زیره😉لباس زیرم روکش بدنمونه

شومیز و لباس زیر میشه تو خونه پوشید اما با مانتو ک نمیشه تو خونه بگردی

خدایا اگه اون قسمت من نیست من دیگه ازدواج نمیکنم همه قسمت ها و نیمه ها برا خودت😔
اون اوایل ازدواجتون هم چادر دوس نداشتن؟

چرا دوست داشت خیلی هم حساس بود یهو نمیدونم چی شده گیر داده مانتویی شو😃 میگم اونموقع بهت اعتماد نداشتم اما الان مطمینم ازت، ربطش ب چادر و مانتو رو نفهمیدم😃

چرا دوست داشت خیلی هم حساس بود یهو نمیدونم چی شده گیر داده مانتویی شو😃 میگم اونموقع بهت اعتماد نداش ...

وای منم الان اتفاقا انقد خوشش میاد هی میگه لبنانی ببند دوس داره میترسم بعدا عوض بشه 🤦🏻‍♀️ حقم داره خب از بچگی خواهر و مادرش اینجوری نبودن ولی هیچ جوووره حاضر نیست ولم کنه

💜💙
اغلب چادریا تو مهمونیا خودشون با مانتون عزیزم بیرون چادر دارن

نمیدونم من هرچی چادری دیدم همه جا با چادره

وای منم الان اتفاقا انقد خوشش میاد هی میگه لبنانی ببند دوس داره میترسم بعدا عوض بشه 🤦🏻‍♀️ حقم داره ...

حالا بنظر من ک چادر یا مانتو همچین فرقی ندارن با هر دوش میشه حجاب رو رعایت کرد بعضی مانتویا واقعا از بعضی چادریا با حجاب ترن مهم اینکه زیاد جلب توجه نکنی، من خودمم شاید مانتویی بشم اما با مانتو و شلوار ساده

حالا بنظر من ک چادر یا مانتو همچین فرقی ندارن با هر دوش میشه حجاب رو رعایت کرد بعضی مانتویا واقعا از ...

اره واقعا قبول دارم حرفتون رو موفق باشین عزیزم😍❤️

💜💙