2777
2789
عنوان

بیاید خاطرات بامزتونو تعریف کنید

137 بازدید | 14 پست

خیلی دلم گرفته،شاید بتونم به این بهونه یکم بخندم🙂

ان شاءالله عاقبت به خیری برای همه،ان شاءالله هیییچکس از نعمت سلامتی محروم نشه و نباشه،ان شاءالله خوشبخت شدن همه،ان شاءالله عاشقا به عشقشون برسن و مجردا بهترین همسر نصیبشون بشه،ان شاءالله هیچکس از نعمت پدر یا مادر شدن محروم نشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زمستون فک کردم میریم خونه خودمون از شهری به شهری دیگه یه دونه تاپ پوشیدم و یه کاپشن هم روش بعد یهو عمم گف شام بیان خونه ما بابام گازو گرف تا خونه عمم این قددددد خونه گرم بود😫😫😫😫😫😫😫😫همه گفتن در بیار کاپشنو حرفی نداشتم بگم😫

🖤🖤👋🏻     آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه  دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر

استادمون اسمش امیرپویان بود ی سری دوتا کلاس مجبور شد یکی کنه به خاطر تعداد بالای افراد ی تعدادی مجبور شدن بیرون کلاس بشینن بهشون گفت مثه امیر کبیر از بیرون کلاس گوش میدین ولی شما امیر صغیرم نمیشین....منم گفتم ولی امیرپویان که میشیم.....بچه ها  .....استاد  ......من  

انچه خوبان همه دارن تو یکجا داری 

یه بار نامزدم بهم رانندگی یاد می داد نزدیک بود چپ کنیم هی میگفت ترمز بگیر من گاز میدادم آخرش دستی رو کشید

یه بارم دوستم خونمون بود مامانم هی شوخی می کردو می خندید دوستم گفت مامانت چه فانه یهو متامانم برگشت گفت جدوآبادت فانه 

آخه ار کجا باید میدونست معنی فان چیه

منو دوستم تو خوابگاه بودیم حوصلم سر رفته بود پنجره ی اتاقمون رو به کوچه بود ساعت 9شب به دوستم گفتم بیا یه ظرف آب پر کنیم بپاشیم رو مردم، دو تا پسر رد میشدن من آب پاشیدم روشون، سرمونو آوردیم پایین تر تر میخندیدیم اونا هم صدای خنده ی ما رو شنیدن نرفتن منتظر بودن ببینن کی اینکارو کرده، منم سرمو آوردم بالا وای دیدنمون این شد که الان شوهرمه

فالگیرم😍
استادمون اسمش امیرپویان بود ی سری دوتا کلاس مجبور شد یکی کنه به خاطر تعداد بالای افراد ی تعدادی مجبو ...

😂😂😂😂😂😂

ان شاءالله عاقبت به خیری برای همه،ان شاءالله هیییچکس از نعمت سلامتی محروم نشه و نباشه،ان شاءالله خوشبخت شدن همه،ان شاءالله عاشقا به عشقشون برسن و مجردا بهترین همسر نصیبشون بشه،ان شاءالله هیچکس از نعمت پدر یا مادر شدن محروم نشه
کلاس دوم دبیرستان بودم چند دقیقه مونده بود به زنگ پشت در حیاط مدرسه تجمع کردیم منتظر بودیم زنگ بزنن ...

😂😂😂😂😂

یه بارم موقع نماز خوندن ببخشیدا گ.و.ز.ی.د.م اونم تو جمع

🤣🤣🤣🤣🤣اینو خیلی خندیدم،حتی تصورشم خنده داره

منو دوستم تو خوابگاه بودیم حوصلم سر رفته بود پنجره ی اتاقمون رو به کوچه بود ساعت 9شب به دوستم گفتم ب ...

خدایی مزدوج شدید؟؟🙄🙄چه ازدواج رومانتیکی😁😁

آره بخدا سه ساله همش میخندم به نحوه ی آشناییمون 

انصافا نحوه آشناییتون جالبه😁خوشم میاد از این مدل ازدواجا