2777
2789

سلام خانمها 

کسی از نیشابور یا اطراف نیشابور اینجا هست ؟ 

اطلاعات از یکی از پزشکای شهرتون میخوام 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم یک پزشکی بنام نانواباشی گویا نیشابور هستند متخصص آسیب شناسی گفتار در موردشون چیزی شنیدید خ ...

بله عزیزم هستن 

دختر خودم چون دیر به حرف اومد دوجلسه بردم پیششون،اما بعد که بردم مشاوره دیگه گفتن مشکلی نداره بچه ونیازی به گفتار درمان نیست ،دخترمم بعد به مدت کاملا خوب شد 

زیاد درمورد کار ایشون خبر ندارم ،اما بعضی از گفتار درمانها خیلی قبولشون دارن تاییدشون میکنن وبعضیا هم میگن که کارشون خوب نیست ودارن یه روش جدید و ابداعی رو انجام میدن برا رفع مشکل گفتاری بچه ها 

چند سال پیش که مراجعه کردم راستش من رو خیلی ترسوندن که بچه رو چرا دیر آوردی ،باید ۲۰جلسه بیای وفلان...

واقعا مضطرب شدم وبعد اون به مشاوره گفتار درمان دیگه که مراجعه کردم ودخترم رو دیدن،گفتن هیچ مشکلی نیست واین دیر حرف زدنش به خاطر تنبلی وارثی هست 

بله عزیزم هستن  دختر خودم چون دیر به حرف اومد دوجلسه بردم پیششون،اما بعد که بردم مشاوره دیگه گ ...

بله دقیقا همینه میگن یه روش ابداعی دارن

یعنی یه دستگاه دارن که استفاده میکنن برای بچه هایی که کلام ندارن

و میگن هر کی رفته جواب گرفته منظورم بچه های طیف اوتیسم هست

خواستم بدونم چقدر واقعیت داره

یه خانمی میگفتن که وقتی میری مطبشون همه راضی هستن و بچه های اوتیسم و به حرف اورده

ولی من خواستم بدونم واقعا اینجوری هست ؟

برای دخترتون از همون دستگاه استفاده کردن ؟ 

بله یه دستگاه جدید بود که گفتن کس دیگه ای نداره

اما دختر من مشکل گفتاری به خاطر تنبل وراحت طلب بودن خودش و ارث دیر حرف زدن از سمت پدرش بود 

اما روششون ابداعی هست یه دستگاه کوچک دارن که تقریبا دو طرف صورت وکنار گوش میزارن ویه مقدار لرزش داره