2777
2789
عنوان

لاغری

147 بازدید | 20 پست

سلام کیا پایه هستن برای لاغری با کالری شماری ?

💖فقط خدا💖 بعد از 5 سال خدا بهم نی نی داد 😍 دختر خوشگلم حلما خانم 2۵ خرداد ۹۸ دنیا اومد😍😍💖💖💖خدایا شکرت ❤❤❤

هر کی دوست داره بیاد کنار هم وباهم شروع کنیم تا برسیم به وزن دلخواهمون 

💖فقط خدا💖 بعد از 5 سال خدا بهم نی نی داد 😍 دختر خوشگلم حلما خانم 2۵ خرداد ۹۸ دنیا اومد😍😍💖💖💖خدایا شکرت ❤❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دارم انجام میدم بازم راهنمایی کنید 

منم خودم یه ماهه دارم انجام میدم ولی درکنار هم باشیم بهتره انرژی وانگیزه میگیریم 

مننن ولی برنامه کرفس رو دانلود کردم انگار پولی بود

نه پولی نیست بخواهیی هدف تععین کنی باید اشتراک بخری ولی بقیش پولی نیست برنامه زیره هم هست ومانکن 

من کالری شمار زیره 6 ماهه از 74 به 63 و روزی نیم یا 1 ساعت پیاده روی البته الان 1 ماهه بخاطر کارهای عید و...ورزش تنبلی کردم 63 استپ شدم

پشت هر کوه بلند سبزه زاریست پر از یاد خدا و در آن باغ کسی می خواند که خدا هست دگر غصه چرا؟؟

من دوست دارم ۴ کیلو کم کنم

از شنبه شروع میکنم

وزن اولیه ۶۵.۵۰۰😭 وزن الان۶۱.۳۰۰😇هدف اول ۶۲رسیدم☺️ هدف دوم ۶۰😇 هدف سوم ۵۸💃 قد ۱۶۶☺️من میتوانم 😍 باقی مانده تا هدف اخر ۳.۳۰۰کیلو است😭

من دوست دارم ۴ کیلو کم کنم از شنبه شروع میکنم

راحت کم میکنی زیره و نصب کن همه چی میتونی بخوری با کالری مشخص 

پشت هر کوه بلند سبزه زاریست پر از یاد خدا و در آن باغ کسی می خواند که خدا هست دگر غصه چرا؟؟

بیایین اینجا  https://t.me/joinchat/fwmWLs-CQvo5NjVk

پز#  

پز نمیدم ر واقعیتو میگم به شما ادم ها واقعیتو میگید تعجب میکنید یا میگید الکی میگید برام مهم نیست میخواهید باور کنید میخواهید نکنید برام مهم نیست برام خودم خوش هیکلم😒😒😒😊😊😊🌷🌷