اگه فعلا اوضاع مالیتون خوب نباشه و مجبور باشید یکی دوسالی رو برید سرکار ،کدوم رو انتخاب میکنید بچه دار شدنتون رو یکی دوسال عقب میندازید یا میرید سرکار ،در ضمن اینکه بچه اولتونم ۸ساله باشه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
به خدا ناخواسته پیش اومده تصمیم داشتم این یکی دوسال خودمون رو جمع و جور کنیم بعد به فکر بچه بشیم ،اینطوری کارمو ازدست میدم همسرمم به تنهایی از پس قسطا وقرضامون بر نمیاد میترسم دستمون پیش کسی دراز بشه
۲۸سالمه یه بچه۸ساله دارم همه میگن دومی بیار بچه ات تنهائه
ببخشین اون همه میان خرج بچتونو بدن؟ خودتون عقل دارین
ما دل هرکیو شکستیم فرداش دهنمون سرویس شد و فهمیدیم زمین گرده...😔ولی هرکی دل مارو شکست فرداش خوشبخت ترین آدم شد و فهمیدیم زمین پاره خطیست که در ما فرو می رود🥺😢/کاش یوزارسیف میومد عباشو رو منم مینداخت بعد که برمیداشت من لاغر و خوش هیکل میومدم بیرون با بغض میگفتم:با من چه کردی یا نبی؟😢دنبه هایم کو؟😢
همش میترسم کم بیاریم اخه درامد همسرم کمه ،من خیلی کمک حالشم اگه من نرم سرکار میترسم تنهایی نتونه&nbs ...
خب پس به حرف بقیه توجه نکنین
اگه اون یه دونه بچه رو خوب بزرگ کنین از هزارتا بچه بزرگ کردن بهتره
ما دل هرکیو شکستیم فرداش دهنمون سرویس شد و فهمیدیم زمین گرده...😔ولی هرکی دل مارو شکست فرداش خوشبخت ترین آدم شد و فهمیدیم زمین پاره خطیست که در ما فرو می رود🥺😢/کاش یوزارسیف میومد عباشو رو منم مینداخت بعد که برمیداشت من لاغر و خوش هیکل میومدم بیرون با بغض میگفتم:با من چه کردی یا نبی؟😢دنبه هایم کو؟😢