الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب هیچ کس نمیتونه بگه حرف مردم اصلنن براش مهم نبوده! من در مواردی اره ولی سعی میکنم ...
خدایی من قبلا تا حدودی برام مهم بود اما الان دو ساله اصلا واسم مهم نیست اصلا . یه پیج روانشناسی هست آقا هستن من از وقتی به حرفاش عمل کردم از وقتی که گوش میدم به صحبتاش واقعا مثل خودش شدم برام مهم نیست چی میگن اعتماد به نفسم خوب شده تا حدودی قبلا خیلی خجالتی بودم از وقتی که دنبال میکنم ایشونو نه تنها خودم تمام خانوادمم دیگه حرف مردم براشون مهم نیست
منم بخاطر حرف مردم طلاق نگرفتم و هیچ وقت قهر نرفتم با اینکه زندگی خوبی نداشتم وندارم همیشه منو با شوهرم مقایسه میکنن زمین تا اسمون فرق داریم هماز چهره هماز درس خوندن هم فرهنگ وای چون دوتا بچه دارم ازش بخاطر بچه هام همه چیز تحمل کردم و موندم.
خدایی من قبلا تا حدودی برام مهم بود اما الان دو ساله اصلا واسم مهم نیست اصلا . یه پیج روانشناسی هست ...
کی هستن؟
داغ جووندیده ی پرپر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوونمرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤
خیلی خوبه استارتر این اخلاقت. من یجاهایی بخاطر دیگران زندگی کرده ام...اما الان میفهمم اشتباه ...
فدات بشم باور کن منم قبلا افتضاح بودم یعنی رستوران میخواستم برم میگفتم الان یعنی مردم چی میگن چون شهر ما خیلی کوچیکه و همه همدیگرو میشناسن ولی کم کم به خودم اومدم به این نتیجه رسیدم همین که خودم خودمو دوست داشته باشم همین که خودم از خودم راضی باشم پدر و مادرم از من راضی باشن برام کافیه حرف بقیه مردم هیچ اهمیتی نداره به خودم اومدم گفتم اگر الان به مشکلی واسم پیش اومد کدوم یکی از اون مردم میان به دادم میرسن اگر هرکاری هم کنم نهایتا چند روز در مورد من حرف میزنن این قدر مشکلات دارن که براشون مهم نباشم به خاطر همین خودمو درگیر حرف مردم نمیکنم و واقعا الان به جایی رسیدم که بی خیال بیخیالم کار اشتباهی هم نمیکنم ولی هر کاری کنی آخرش این مردم قضاوت میکنن پس نباید برای مردم زندگی کرد از وقتی که کتاب های روانشناسی میخوندم و به خصوص یه دکتر روانشناس هست دم دوستم گرم واقعا از وقتی بهم معرفی کرد خیلی تغییر کردم و منم تا جایی که بتونم به همه معرفیش میکنم ایشون آقای اصغر قربانی هستن پیج دارن تو اینستا واقعا با پست ها و استوری های ایشون اعتماد به نفسم عالی شده خجالتی بودنم بر طرف شده و حرف مردم دیگه هیچ اهمیتی برام نداره
اصغر قربانی. متفاوت تر از روانشناس های دیگه حرف میزنه خیلی ساده حرف میزنه از کلمات و اصطلاحات دانشگاهی استفاده نمیکنه یعنی مامان منم که سواد آنچنانی نداره راحت میفهمه شاید اوایل از طرز حرف زدنش بدتون بیاد چون یوقتایی حتی فحش هم میده اما کم کم از صحبتاش خوشتون میاد
منم بخاطر حرف مردم طلاق نگرفتم و هیچ وقت قهر نرفتم با اینکه زندگی خوبی نداشتم وندارم همیشه منو با شو ...
واقعا ناراحت شدم برات از ته دلم آرزو میکنم به آرامش برسی ولی سعی کن رو خودت کار کنی از الان به بعد برات مهم نباشن الان داری زجر میکشی کردم یکی از اون مردم به دادت رسیدند
فدات بشم باور کن منم قبلا افتضاح بودم یعنی رستوران میخواستم برم میگفتم الان یعنی مردم چی میگن چون شه ...
چقدر خوب.
من خیلی دنباال اینم رو خودم کار کنم. بخودم کمک کنم. سالهاست حرفمو نزدم میربزم تو خودم. طرف ناراحت نشه...خیلی جاها حق بامن بوده ولی گذشتم شاید بطور مقطعی ارامش داشته باشی اما بعدها میفهمی همینکه ابراز وجود نکردی چقدر غم انگیز بوده...یه بخش از قلبت همیشه رنجیده ست انگار