2777
2789
خب اینا که گفتی فقط به زایمان ربط ندارهبه ژنتیک و سبک زندگی هم ربط دارهدوستم ۴تا زایمان کرده هیکلش م ...

یعنی چن تا بچه شیر بدن اصلا فرم سینه تغییر نمیکنه؟؟ من اندام خوبی دارم الان خیلی رو فرمه ولی استرس اینو دارم اندامم بریزه بهم یا مثلا سینه هام بعد شیردهی شل شه آویزون شه. یا مثلا بکینی گشاد شه و... 

ببخشید مگه نمیگید اهدایی هزینه بابت چی میگیرن دیگه؟من سه تا جنین دارم میخوام اهدا کنم باید چکار کنم ...

منم نمیدونم 

انگار هزینه فریز و پروسه انتقال و این چیزا هست 

البته اگه رویان انجام بدیم هزینه کمتر هست اما ۵سال بعد نوبت میشه 

خصوصی همون ماه اول برات بدون نوبت انتقال میدن هزینش ولی بیشتره

منم باید خصوصی انجام بدم چون ۵سال بعد دیگه فایده نداره بچم نو جوون میشه

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چن تا بچه شیر بدن اصلا فرم سینه تغییر نمیکنه؟؟ من اندام خوبی دارم الان خیلی رو فرمه ولی استرس ا ...

شما نیار راحت باش👙

ما مفهوم زندگی رو جور دیگه یاد گرفتیم

پس ما مث هم‌نیستیم

بای

عاشق خدا💚عاشق بچه هام💚عاشق حضرت عشق نور زندگیم همسرم❤️

خدا حفظش کنهالان خیلی ها تک فرزندنبیشترشون مشکلی ندارن از اینده میترسن از اوضاع اقتصادی یا سنشون بال ...

درسته کاملا 

منم بخاطر خودم نمیخوام بخاطر بچم میخوام خیلی بی تابی میکنه همش میگه چرا من تنهام چرا دوستم نداری برام نی نی نمیاری 

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
شما نیار راحت باش👙ما مفهوم زندگی رو جور دیگه یاد گرفتیمپس ما مث هم‌نیستیمبای

خب عسلم چرا اغراق میکنی ک هیچ تغییری نمیکنه؟ منم چون تو فکر بارداری هستم سوال برام پیش اومده چرا ب شما برمیخوره؟؟

چون من ب جز بچه ب فکر شوهر هم هستم سوال پیش اومد ک چن تا بچه باعث میشه اندام بریزه بهم یا سینه فرمش تغییر کنه؟ 

درسته کاملا منم بخاطر خودم نمیخوام بخاطر بچم میخوام خیلی بی تابی میکنه همش میگه چرا من تنهام چرا دوس ...

ببخشید واسم سوال شد گفتید خود بچه تونو خودتون دنیا نیاوردید یعنی فرزند خونده هست؟ خب ددباره نمیشه به فرزندی قبول کنید ؟

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖

اه یعنی با فرزند خودتون شباهت زیادی پیدا می کنن؟

صددرصد چون جنین اماده هستن و همه از یه اسپرم و تخمک بودن و یه زمان تولید مثل انجام شده فقط اونا فریز شدن این یکی دنیا اومد 

بر قامت دلربای مهدی صلوات 
ببخشید واسم سوال شد گفتید خود بچه تونو خودتون دنیا نیاوردید یعنی فرزند خونده هست؟ خب ددباره نمیشه به ...

آره 

خیلی سخت میدن 

الویت با بچه اولی هاست

من هدفم پنج تاست اگه خدا بخواد

اینجا جای خوبی برای مشورت نیست. من کاربری رو اینجا دیدم که نخواست بچه داشته باشه و دیگه نمیتونه بچه دار بشه، چند بار گفته خیلی پشیمونم اما همچنان تو تاپیکای دیگه بازم ته دل بقیه رو خالی میکنه و میگه بوه داشتن چیه 

علی برکت الله😂😂اندام داغون میشه چه دل و جراتی داری. من همون یکی رو استرس دارم اندامم نریزه بهم سین ...

خدا حفظش کنه برات عزیزم.نه خداروشکر من اهل رژیم و ورزشم.اتفاقا جزو اوناییم که خیلی به ظاهرم اهمیت میدم.

من هیچ وقت کتاب از دستم نمیوفته.همیشه در حال مطالعه م که هم خودم رشد کنم هم بتونم بچه هام رو درست تربیت کنم

خدا حفظش کنه برات عزیزم.نه خداروشکر من اهل رژیم و ورزشم.اتفاقا جزو اوناییم که خیلی به ظاهرم اهمیت می ...

هنوز باردار نشدم ولی از اینکه اندامم بریزه بهم استرس دارم شده دغدغه برام. یعنی با رژیم و ورزش دوباره اندام اوکی میشه؟؟ یا مثلا شیر دادن سینه شل میشه؟

کتابایی ک خوندی خیلی خوبه معرفی میکنی عزیزم؟ ی مدته تو فکرمه میخوام شروع کنم کتاب خوندن 

هنوز باردار نشدم ولی از اینکه اندامم بریزه بهم استرس دارم شده دغدغه برام. یعنی با رژیم و ورزش دوباره ...

اندام خوب یه مدت کوتاهی تغییر میکنه،اونم اگه لباس مناسبت رو پیدا کنی و استایل کنی راحت میگذره.بعد شرو میکنی به ورزش تو خونه چون با بچه زیاد نمیشه رفت باشگاه.باشگاه خبری نیست هر چی بخوای تو نت هست.رژیمم که من از وقتی یادم میاد همیشه مراقب خورد و خوراکم بودم شماهم تو خوردن هیچی زیاده روی نکن.

کلا وقتی سبک زندگی سالم داشته باشی با ۱۰تا بچه هم میتونی به همه چی برسی و با نشاط و هدفمند زندگی کنی.

من ادم مذهبی هستم.سبک زندگیم یکم خاصه.کتابایی هم که میخونم خیلی خاصه و معتقدم اگر ادم خودش درست تربیت بشه و تلاش کنه و انرژی بذاره روی رشد فردیش،حتما بچه های خوبی خواهد داشت چون تربیت بچه چیزی جز الگو برداری از والدین نیست..اگر ادم مذهبی باشی این کتابا به دردت میخوره.یکی دو جلدم نیست.حدود ۸۰ ۹۰ جلد کتاب ،در کنارش حتما باید قران بخونی و سبک زندگیت رو سالم کنی،اگه دوست داشتی تو پی ویم بهم تکست بده چند جلدشو بهت معرفی میکنم .در پناه حق