2777
2789
عنوان

بویین بیاین بی بی چک

645 بازدید | 66 پست

میخوام بی بی چک بزنم

پنج ماهه بچم دنیا اومده پریود نشدم درد شدید دارم عین پریودی بنا به دلایلی جلوگیری داشتم طبیعی اما حالت تهوع دارم میترسم صورتمم جوش زده میخوام بی بی چک بزنم برام دعا کنین منفی باشه بعد یه چی دیگه الان بزنم جواب میده وای خدایا ناشکری نیست هزار مرتبه شکر اما واقعا الان زوده برا ی بچه دیگه 

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

ببدویین اشتباه نوشتم😂

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بی بی چک رو صبح اول صبح با اولین ادرار بزنی خیلی بهتر جواب میده 

وقتی از موعد گذشته باشه هر وقت باشه جواب میده دوست عزیز

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد🤩💞 خیلی وقته از این امضا می گذره خدایا تنها امیدم دامنم رو سبز کن...عاشق همسرم و زندگیم هستم🤩❤️
بی بی چک رو صبح اول صبح با اولین ادرار بزنی خیلی بهتر جواب میده 

یعنی الان جواب نمیده😰😰😰تو دلم آشوبه

یعنی الان جواب نمیده😰😰😰تو دلم آشوبه

پنج ماه پری نشدی

خب معلومه الان جواب میده

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد🤩💞 خیلی وقته از این امضا می گذره خدایا تنها امیدم دامنم رو سبز کن...عاشق همسرم و زندگیم هستم🤩❤️
وقتی از موعد گذشته باشه هر وقت باشه جواب میده دوست عزیز

ایشالله که بغل شما پر بشه برات صلوات فرستادم

اخه من تو این پنج ماهه پرسود نشدم شاید دوبار رابطه داشتیم که اونم جلوگیری طبیعی داشتیم لرز چهار ستون بدنم و برداشته بقران

اره نشون میده من ۳ تا بارداری مو عصر زدم

توکل بخدا با توکل ب خدا که منفی باشه

ایشالله که بغل شما پر بشه برات صلوات فرستادم اخه من تو این پنج ماهه پرسود نشدم شاید دوبار رابطه داش ...

بعضیا تا یه سال بعد زایمان پریود نمیشن نترس 

خدایا به خودت سپردم همه چیو .... 
ایشالله که بغل شما پر بشه برات صلوات فرستادم اخه من تو این پنج ماهه پرسود نشدم شاید دوبار رابطه داش ...

ممنون عزیزدلم

انشالله واسه شما منفی باشه اگر بچه نمیخواید❤