2777
2789
عنوان

وای بچه ها دارم میرم

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 40 پست
عزیزم اول مطمئن شو تماس هاشو رفت وآمد همشو چک کن مراقب باش شک نکنه بخصوص گوشی همراه با یه ترفندی مثل ...

پیش من پیام و تماس نمیگیره فقط یه بار به یکی زنگ زد مث من باهاش خرف میزد میگفت عزیزم دلم برات تنگ شده دلم برا صدات.....

بچه ها این اکانت مال من و خواهرم و خالمه لطفاا کارآگاه بازی در نبارید مرررسی
ممنون عزیزم فکر خوبیه ولی به چه دردم میخوره 

جاهایی که میره میفهمی دیگه...منم تو اینستا دیدم یه آقای کفاش بود یه کفش مردونه دستش بود خانم صاحب کفش جی پی اس کار گذاشته بود داخل پاشنه اش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اول مطمئن شو تماس هاشو رفت وآمد همشو چک کن مراقب باش شک نکنه بخصوص گوشی همراه با یه ترفندی مثل ...

خدا از دهنت بشنوی

یه چیز دیگه فالو ورش یه دختره البته یکش دختره عکس از خودش میذاره اینم لایک و فالو میکنه

پسر عمو مه نمیتونم ابروشه ببرم عمو مو خیلی دوس دارم چژور مطمئن شم چطور مدرک جم کنم

بیشتر حواست به کارها و رفتاراش باشه راحت متوجه میشی

روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤
شما حتما نیاز به تراپی داری حتما  مطمئن نیستی خیانت میکنه بعد نکرانی ..بعد میگی عاشقشم ..خوب پ ...

تراپی؟؟

آره نگرانم از دستش بدم عاشقشم چرا مشخصه واییییییی چون میدونه ولش نمیکنم فک نکنم اون بدونه این قد دوستش دارم چون خیلی جلو چشش بهش وابستگی نشون نمیدم میترسم بخاطر اینکه من و اون هر دو تا شاغلیم کاتر همدیگه رو میبینیم بهم خیانت کنههه

جاهایی که میره میفهمی دیگه...منم تو اینستا دیدم یه آقای کفاش بود یه کفش مردونه دستش بود خانم صاحب کف ...

ای 

حالا اگه تعقیبشم کنم میفهمم ولی واقعه ان وقت ندارم خراجم جی پی اس بهتره 

بیشتر حواست به کارها و رفتاراش باشه راحت متوجه میشی

نمیتونم چون سرم خیلی شلوغه اونم اصلا خونه نیست میگه میرم خونه بابام ولی....

نمیتونم چون سرم خیلی شلوغه اونم اصلا خونه نیست میگه میرم خونه بابام ولی....

واه خب بیشتر حواست باشه اینجوری پیش بری بیهیال باشی اگه چیزی نباشه گوش شیطون کر اتفاق میوفته . نمیگم کنترل کن ولی بدون چکارا میکنه و کجا ها میره 

روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤
واه خب بیشتر حواست باشه اینجوری پیش بری بیهیال باشی اگه چیزی نباشه گوش شیطون کر اتفاق میوفته . نمیگم ...

باشع عزیزم ممنون از راهنمایی هات 

همونی نبود ک اومدی با خوش حالی گفتی من باهوشم و ازدواج کردم ، وای چه ازدواجی 😐

|• خداوندا شکرت که تو پروردگار منی  •| | عشق من ، بخاطر نعمت وجودت توی زندگیم خیلی از صنم سپاسگزارم که بعد از کل سختی هایی که دیدم ، مارو بهم نشون داد ، به امید اون روز که مشکلاتمون حل شن | |• میشه برام یک صلوات بفرستید ؟ ممنونم 😊 •|