2777
2789
عنوان

وای بچه ها دارم میرم

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 40 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در شرایط خودم ..خیانت فقط درمانش طلاق هست  شرایط شمارو نمیدونم .فقط میشه بگید چطور عزت نفسی دا ...

خوب مطمین نیستم همه چیس عاشقشم نمیدونم واقعه ان بهم خیانت کرده یا نه از حرفاش خوشم میاد اگه طلاق بگیرم فراموشش نمیتونم بکنم

بچه ها این اکانت مال من و خواهرم و خالمه لطفاا کارآگاه بازی در نبارید مرررسی
خوب مطمین نیستم همه چیس عاشقشم نمیدونم واقعه ان بهم خیانت کرده یا نه از حرفاش خوشم میاد اگه طلاق بگی ...

از حرکاتش

وقتی میره بیرون میبینی مشکوکه تعقیبش کن چیزی بود عکسی فیلمی چیزس بگیر تو گوشیش پیامی هرچی ک فکر میکن ...

ممنون عزیزم خیلی فکر خوبیه ولی از گوشیش هیچی گیر نیاوردم پیام هاشو سریع حذف میکنه رمز گوشیشو هم .....

وقتی میره بیرون میبینی مشکوکه تعقیبش کن چیزی بود عکسی فیلمی چیزس بگیر تو گوشیش پیامی هرچی ک فکر میکن ...

تقریبا به بهونه های الکی میره

عزیزم اول مطمئن شو تماس هاشو رفت وآمد همشو چک کن مراقب باش شک نکنه بخصوص گوشی همراه با یه ترفندی مثلا اگه گوشیش رمز داره رمزشو یاد بگیر گاهی فقط الکی غصه میخوریم عزیزم تا مطمئن نشدی رسواش نکن این کار درست نیست همسرته انشاالله که شکت اشباهه ومشکلت حل بشه عزیزم

شرمنده ام که بی تو هنوز نفس میکشم (پدر
خیلی راحت نیست پیدا کردنش بستگی به شهرتون داره ...توی اینترنت سرچ کن 

ممنون عزیزم فکر خوبیه ولی به چه دردم میخوره 

خوب مطمین نیستم همه چیس عاشقشم نمیدونم واقعه ان بهم خیانت کرده یا نه از حرفاش خوشم میاد اگه طلاق بگی ...

شما حتما نیاز به تراپی داری حتما 

مطمئن نیستی خیانت میکنه بعد نکرانی ..بعد میگی عاشقشم ..خوب پس مشخصه چه خیانت کنه چه نکنه شما هستی تو این زندگی دیگه فرقش چیه که بفهمی؟

بعد نمیتونم فراموشش کنم یعنی چی ؟کار به شوهرت ندارم ولی از این مدل شخصیت وابسته ها هستی ..خودت و درست کن خیلی بهت کمک میشه

اول مطمئن بشو بعد مورک جمع کن بزن تو صورتش ازش شکایت کن حساب کار دستش بیاد😁

پسر عمو مه نمیتونم ابروشه ببرم عمو مو خیلی دوس دارم چژور مطمئن شم چطور مدرک جم کنم