2777
2789
عنوان

ببخشید زیاده

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 24 پست
اصلا ناراحت نباش زندگیت درست میشه

یادته گفتی زندگیت درست میشه..طلاق نگرفتم..خداروشکر نزدیک یک سال هست ک زندگیم افتاده رو روال..

شوهرم ترک کرده..سرکار میره..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر خیلی خوشحال شدم . ینی میشه منم مشکلات زندگیم حل بشه؟

توکلت ب خدا باشه..ب حرف دیگران اصلا اهمیت نده..خودت تلاش کن و زندگیتو بساز..دیگ بدتر از زندگی من وجود نداشت..تازه من بخشی از زندگیمو گذاشتم

دعام کن دعا کن استخدام بشم اونوقت راحت میشم 

ب امید خدا میشی..خدا خیلی بزرگه..بخدا دارم میگم ،اسم جلاله قسم میخورم ک باورت بشه..پارسال محرم بود..دقیقا دوم محرم..شب دوم بود رفته بودیم امام زاده ساعت ۱شب..از امام حسین خاستم نجاتم بده..و زندگیمو ب خدا سپردم..ب فاطمه زهرا قسم فرداش از جایی ک اصلا یه درصد احتمال نمیدادم برای همسرم کار جور شد..الان دقیقا از سوم محرم پارسال تا الان همسرم سر کار میره..تاحالا هم غیبت نکرده..و با ذوق و شوق تلاش میکنه

ب امید خدا میشی..خدا خیلی بزرگه..بخدا دارم میگم ،اسم جلاله قسم میخورم ک باورت بشه..پارسال محرم بود.. ...

خدارو شکرر خیلی شکر خدا بزرگه تورو خدا از امام حسین واس حل شدن استخدام من تو جایی ک میخوام دعا کن شاید حرف شمارو قبول‌کنه.راستش من ۲۳ سالمه اینهمه درس خوندم دوست دارم شاغل بشم مامانم و بابام همش میگن چرا خواستگاراتو رد میکنی .دو ساله با یکی ام سعیشو میکنه خانوادش بیان خوایتگاری ولی چون دستش خالیه خانوادش مخالفن تازه سرکار میره تورو امام حسین دعا کن مشکلاتم حل بشه استخدامم درست بشه باهاش همکار بشم و باهم بتونیم زندگی بسازیم ممنونم ازت❤مشکلم حل بشه اولین نفر ب خودت میگم🥺❤

خدارو شکرر خیلی شکر خدا بزرگه تورو خدا از امام حسین واس حل شدن استخدام من تو جایی ک میخوام دعا کن شا ...

ای جانمممم چشم حتما عزیزممم..انشالله مشکلت حل میشه..

منتظر پیام و خبرای خوبت هستمممم