2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی وقته حرف طلاق میزنه وقتی نمیخواد باید برم

| مشاهده متن کامل بحث + 1170 بازدید | 88 پست
خوب اوایل بهتر بود دیدم بی احترامی میکنه البته نه همیشه الانها بیشتر خونمون میاد و اوایل ازدواجمون ...

عزیزم من تاپیکاتو خوندم تعدادیشونو . وقتی زندگیت هنوز تکلیفش مشخص نیست چه اصراری رو بچه داری؟ خداروخوش نمیاد یه موجود بی گناهو  پاشو باز کنی به این دنیا . صبر کن تکلیف زندگیت قطعی مشخص بشه بعد بفکر بچه باش گلم . انشالله هرچی خیره برات پیش بیاد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید خودم برم سرکار حمایت مالی‌ندارم مگر حدود ۲۰ تومان پس اندازم حمایت خانواده از اول نداشتم که این ...

خب خیلی اوضاعت سخت میشه

۲۰ تومن تو این زمونه هیچی نیست

خانواده هم که نباشه خیلی سخت میشه اوضاع

یه مهلت یک ساله ازش بگیر که کار پیدا کنی بعد جدا شو

مهریتم ازش بگیر حتما

حتی اگه میگه نداره باز شکایت کن چون حتما حتما پول لازم میشی

اگه فقط بحث عدم تفاهمه مشاورمیتونه کمکتون کنه چقدرراحت حرف ازرفتن میزنه فکرکنم زندگیتون سردو بی روح شده ولی میشه درستش کرد

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگےست...دلم براےشما تنگ نمےشود🥺اللهم صل علے محمدوآل محمد وعجل فرجهم
میگه ندارم اخه کی داره تو این گرونی مهریه بده میگه پس اندازمونو ببر مهریه ندارم

نگاااا کسیو نداری داداشی عمویی کسی ک یکم باهاش تند تر حرف بزنه بگه غلط میکنی تووو یا مهریه بده یام غلط نکن زندگی کن. 

سره اینچیزا ک خاهره من کسی طلاق نمیگیره. بعدم بگو بلند شو برو درخاست بده اگه طلاق میخای اگرم نمیخای ...

ببین سر هیچی تفاهم نداریم هیچی کارها و رفتارش باعث شده خانوادش بهم احترام نزارن

دیگه نمیخواد منم خسته شدم واقعا جدیدا تو هیچی نمیتونیم به نتیجه برسیم

پس حد اقل پای یه بچه معصومو دیگه اینجا نکش

من نمیدونم بگم جداشید یه چیزه بگم نه هم یه چیز 😶😂

انشاءالله هر چی خیره خدا به حق امام زمان برات پیش بیاره عزیزم💗💗💗💗