2821
2789
عنوان

کممککککککککک ترووو خداا

113 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها 

من الان کلاس نهمم 

و خیلییی بین رشته ریاضی و تجربی مُرَدَدَّم

درسم خوبه و برای هدایت تحصیلی هردو رو میارم 

ولی خب ریاضیم همیشه خیلیی خوب بوده 

اصننن هر وقت فکر میکردم به رشته رباضی فکر میکردم و حتی داشتم برا المپیاد ریاضی خودم آماده میکردم 

تا اینکه دکوست بابتم ک دکتر داروسازه مخمو زد 

اولشم محل نذاشتم بعد ب تجربی هم فکرم معطوف شد 

قبلا از زیست بدم میومد

ولی حالا دوستش دارم 

بحث عشق و علاقه باشه 

عشقم ریاضیه 

و علاقم تجربی

بنظرتون چکار کنمم 

خیلیی تایم ندارم برا انتخاب رشته 

اونروز تیز هوشان ثبت نام کردم گفت بزن چ رشته ای اومدم بیرون 

حالا مشاوری کسی نمیشناسین معرفی کنییین 

ترووو خدااا کمککک کنینن 

ب فا*ل و حس شیشم اعتقادی ندارم اگه تاپیکی ب این عنوان می‌بینید مربوط ب دوست عزیزم خبسابیل هست ک اگه تاپیکاش تموم شه با کاربری من میادش اگه ی تاپیکی نظر مخالف راجع ب این چیزا دادم گارد نگیر چون اون تاپیکا مال من نبوده،  محمدرضا هم کراش خبسابیل هست ن من   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه واقعت میتونی روزی حداقل 5 ساعت درس بخونی تورشته تجربی برو.

ولی علاقتو ببین چیه.بستگی به خودت داره

ضعیف نیستم اما وقتی حرف تو میشود گریه امانم را میبرد،دلتنگتم آبجی💔                                         

برو تجربی 

چون ب ریاضی علاقه زیاد داری ریاضیتو بالا میزنی و کلی جلو میفتی چون اکثر بچه های تجربی ریاضیشون خیلی جالب نیس 

اینده کاری رشته تجربی هم خیلی بالاتره 

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 

منم تعیین رشته دارم،اتفاقا توفکر این بودم،که فقط باید درس بخونی.نمیشه که توجوونیت.

ضعیف نیستم اما وقتی حرف تو میشود گریه امانم را میبرد،دلتنگتم آبجی💔                                         

من اگه هدددف داشته باشم میخونمممم روزی ۲۰ ساعتم باشه میخونم 

ب فا*ل و حس شیشم اعتقادی ندارم اگه تاپیکی ب این عنوان می‌بینید مربوط ب دوست عزیزم خبسابیل هست ک اگه تاپیکاش تموم شه با کاربری من میادش اگه ی تاپیکی نظر مخالف راجع ب این چیزا دادم گارد نگیر چون اون تاپیکا مال من نبوده،  محمدرضا هم کراش خبسابیل هست ن من   

عزیزم   پسر منم هشتمه  ولی خودش خییلی سردرگمه برا انتخاب رشته  منم داروسازی رو بهش پیشنهاد دارم بخاطر بازار کار و برای کشورای دیگه هم رشته ی خوبیه   ولی نمیدونم استعدادش در چیه خودش کامپیوتر و برنامه نویسی هم دوست داره ولی اونا  انگار اشباع شدن   باز شما دختری پسر منم کنکور نیاره باید بره سربازی  نمیتونه یه سال پشت کنکور بمونه  نیمه دومیه   از الان استرس دارم  اه 

عزیزی که امضامو میخونی لطفااا  برا آرامش و دلخوشیم دعا کن ❤️ممنونم 
منم تعیین رشته دارم،اتفاقا توفکر این بودم،که فقط باید درس بخونی.نمیشه که توجوونیت.

پایه  داروسازی شیمی هست نه زیست 

عزیزی که امضامو میخونی لطفااا  برا آرامش و دلخوشیم دعا کن ❤️ممنونم 
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز