2777
2789
عنوان

عقد

221 بازدید | 26 پست

سلام دوستان من ماه دیگه عقدم میشه بیاد بگید رسم دارید رو سفره عقد چی بدن به عروسی یا عقد کردین چی هدیه گرفتین ممنون

من در احاطـــــــه ی نور خدا هستم🙏

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ای جونم الهی خوشبخت شی به حق امام رضا 

عزیزم میدونم جاش نیست و کارم اشتباهه ولی میشه برام دعا کنین التماستون میکنم اسمم طاهره اس به دعاتون احتیاج دارم تورو خدا دعا کنین مشکل عشقم برگرده و باهام آشتی کنه و منم به زودی زود عقد کنیم 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

نمی دونم ولی مبارکت باشه انشالله خوشبخت بشین بزا منم دعاکن از تنهایی بیرون ببیام 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

پدر من طلا میده پدرشوهرمم بهم طلا داد برادر شوهرامم همینطور البته این قضیه مال ۹سال پیش الان نمیشه د ...

خوشبخت بشی عزیزم

خوشبت شی من دوتا خانواده طلا دادن بقیق پول 

❣❣دوتا مرد تو زندگیمه که از هرچیزی برام ارزشمندترن❣❣شوهری که نیمه زندگیم را کامل کرد 💑و پسری که تمام زندگیمه👨‍👩‍👦 دوستتون دارم جلتنمن های عزیزم😎👑🤍گرپدرتاج سراست👨‍💼 سلطان غم ها مادرست🧕 مادرشوهر و پدرشوهرمم رو خیلی دوست دارم🥰خدایا تو دلیم رو به تو سپردم👶🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍 امام رضا عاااشقتم💚💚
نمی دونم ولی مبارکت باشه انشالله خوشبخت بشین بزا منم دعاکن از تنهایی بیرون ببیام 

چشم عزیزم همچنین خودت هم خوشبت بشی

سرویس طلا از طرف داماد به عروس میدن و حلقه های ازدواج وست ساعت مچی رو خانواده عروس میدن ممکنه یه زنجیرم برای داماد بخرن،بقیه فامیل مثل خاهرشوهر و برادرشوهر و عمه و ..یه مبغلی به عروس خانم میدن،مادر عروس ممکنه النگو به عروس بده و اقوام ممکن انگشتر طلا بدن به عروس.

قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱
ای جونم الهی خوشبخت شی به حق امام رضا  عزیزم میدونم جاش نیست و کارم اشتباهه ولی میشه برام دعا ...

ان شالله عزیزم هرچی از خدا میخوای بده بهت اسکرین میکنم رو عقدم دعات میکنم

مبارکت باشه خوشبخت بشی

🤩😘😘😘همچنین

❣❣دوتا مرد تو زندگیمه که از هرچیزی برام ارزشمندترن❣❣شوهری که نیمه زندگیم را کامل کرد 💑و پسری که تمام زندگیمه👨‍👩‍👦 دوستتون دارم جلتنمن های عزیزم😎👑🤍گرپدرتاج سراست👨‍💼 سلطان غم ها مادرست🧕 مادرشوهر و پدرشوهرمم رو خیلی دوست دارم🥰خدایا تو دلیم رو به تو سپردم👶🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍 امام رضا عاااشقتم💚💚
ان شالله عزیزم هرچی از خدا میخوای بده بهت اسکرین میکنم رو عقدم دعات میکنم

دورت بگردم من الهی خوشبخت شی به حق امام رضا حضرت فاطمه نگهدار خودت و زندگیت باشه اره تورو خدا دعام کن

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین