2821
2789
عنوان

تشنج در خواب

1045 بازدید | 16 پست

کودکی ک سابقه ی تشنج داشته اگه تو خواب عمیقش برای چندثانیه چشماشو نیمه باز کنه و دوباره بخابه یعنی تشنج بوده یا طبیعیه تو بچها؟؟؟اینکه با چشمای نیمه باز خابیده باشه رو نمیگما.چشماش کاملا بسته باشه و این کارو بکنه؟؟

نمیدونم ی فیلم میگرفتی نشون دکترش میدادی چن سالشه منم بچه م تشنجیه بستگی داره چجوری باز کرده ی جا خیره شده یا پلک میزنه تند تند یاحالت خمارگونه س شاید خواب دیده باشه

ربِّي لا إلـهَ إلا انت خلقتني وانا عبدك وانا على عهدِكَ ووعدك ما استطعت ، اعوذُ بك من شرِّ ما صنعت ابوءُ لك بنعمتك علي وابوءُ بذنبي فاغفر لي فإنهُ لا يغفرُ الذنوب َإلا إنت♥️
نمیدونم ی فیلم میگرفتی نشون دکترش میدادی چن سالشه منم بچه م تشنجیه بستگی داره چجوری باز کرده ی جا خی ...

به فیلمو اینا نمیرسه.در حد دوسه ثانیه چشماشو نیمه باز کرد وبست دوباره پنج ثانیه بعدش همینطور.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به فیلمو اینا نمیرسه.در حد دوسه ثانیه چشماشو نیمه باز کرد وبست دوباره پنج ثانیه بعدش همینطور.

اگ هی تکرارش کنه شاید تشنج خفیفه. چن سالشه بچتون منم بچه م تشنجیه وزیر نظر دکتره

ربِّي لا إلـهَ إلا انت خلقتني وانا عبدك وانا على عهدِكَ ووعدك ما استطعت ، اعوذُ بك من شرِّ ما صنعت ابوءُ لك بنعمتك علي وابوءُ بذنبي فاغفر لي فإنهُ لا يغفرُ الذنوب َإلا إنت♥️
اگ هی تکرارش کنه شاید تشنج خفیفه. چن سالشه بچتون منم بچه م تشنجیه وزیر نظر دکتره

یکسال.یعنی چی تکرار کنه یعنی پشت سرهم باشه؟؟یا مثلا هربار ک میخابه اینجوری بشه منظورته؟؟

یکسال.یعنی چی تکرار کنه یعنی پشت سرهم باشه؟؟یا مثلا هربار ک میخابه اینجوری بشه منظورته؟؟

اره منظورم اینکه مثل خواب باشه اینگارو بکنه بعد دوباره بخابه بازم تکرارش کنه مثلن هربع ساعت اینجوری بشه

اره منظورم اینکه مثل خواب باشه اینگارو بکنه بعد دوباره بخابه بازم تکرارش کنه مثلن هربع ساعت اینجوری ...

نه اینطوری نبود یبار چندروز پیش یدفه تو خواب اینجوری شد 

یبارم دیشب ک دوبار حدود پنج ثانیه بینش فاصله افتاد

نه اینطوری نبود یبار چندروز پیش یدفه تو خواب اینجوری شد  یبارم دیشب ک دوبار حدود پنج ثانیه بین ...

شاید خواب دیده باشه چون یسالشه بیشتر بچها تواین سن اینجور میشن ولی بازم نمیدونم

شاید خواب دیده باشه چون یسالشه بیشتر بچها تواین سن اینجور میشن ولی بازم نمیدونم

میشه تشنج تو خواب فقط پنج ثانیه باشه در همین حد نیمه باز شدن چشم بدون هیچ علامت دیگه ای؟؟

میشه تشنج تو خواب فقط پنج ثانیه باشه در همین حد نیمه باز شدن چشم بدون هیچ علامت دیگه ای؟؟

عاطفه جون تویی خوبی گلم وای اصلن توجه نگردم ب اسمت بازم بچه ت تشنج کرده خدای نکرده

عاطفه جون تویی خوبی گلم وای اصلن توجه نگردم ب اسمت بازم بچه ت تشنج کرده خدای نکرده

قربونت عزیزم خوبه خداروشکر 

شما خوبی؟دخترت خوبه؟؟

والا نمیدونم بخدا ازبس زیر نظرش داشتم خسته شدم دیگه

درهمین حد بود ک گفتم یعنی چقد احتمالش هست تشنج بوده باشه؟؟

قربونت عزیزم خوبه خداروشکر  شما خوبی؟دخترت خوبه؟؟ والا نمیدونم بخدا ازبس زیر نظرش داشتم خسته ...

بخوبیتم عزیزم خداروشکر بهتره ن فک نکنم تشنج باشه بیشتر بچهااینجوری میکنن انقد نگران نباش 

خداکنه.ممنون ک جواب دادی عزیزم

فداتم نگران نباش تو این سنش این چیزا طبیعیه

2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز