2777
2789

بنداز دور

گفتم غم تو دارم گفتا گمشو کثافت گفتم که مال من شو گفتا با این قیافت؟_گفتم زمهرورزان رسم وفا بیاموز_گفتا وفا رو ول کن چنده حقوق پایه ت؟!_گفتم که پول ندارم اما پر از شعورم گفتا شعور نداری بی پول بی نزاکت _گفتم مگر چه کردم گفتا که خواستگاری _گفتم مگر که جرم است گفتا بی مایه اری!

عزیزم ۶۰۰ قطعی؟

Hewho                                kneels before god can stand befor               🦋   anyone.                                                                                                                                                                                                       کسی که                      در مقابل خداوند زانو بزند                                                                                                       میتواند در مقابل هرکسی بایستد💙.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکمی گرونه

Hewho                                kneels before god can stand befor               🦋   anyone.                                                                                                                                                                                                       کسی که                      در مقابل خداوند زانو بزند                                                                                                       میتواند در مقابل هرکسی بایستد💙.

منم جام تنگ بود میگفتم میخوام چیکار و همش میخواستم بفروشم

خونه رو بزرگ کردیم الان میگم خیلی خوب شد نفروختم

ولی برا من برمیگرده به سال ۹۳ چرا خریدی بوفه تو جهیزیت مد نیست ک دیگه

به اصرار مامانم بگیر که به چشم بیاد:/

آخی

کاش میگفتی مامان پولشو بزارین روی مبلام و قشنگترشو بخرم

وسایل داخل بوفه خودش کمه کم اون زمان برا من ۲ تومن دراومد،تا خریدیم و چیدیم دیدم دیگه تو جهیزیه مد نیست ببرن

ناراحت شده بودم که کاش مبلامو شیکتر برمیداشتم

ولی تو این خونه خوب دیده میشه

اگه نتونستی بفروشی نگه دار هیچ وقت مفت نده بره

آخی کاش میگفتی مامان پولشو بزارین روی مبلام و قشنگترشو بخرم وسایل داخل بوفه خودش کمه کم اون زمان ب ...

اره والا همونو بگو 

جارو هم تنگ میکنه

برای مبل های سلطنتی خوبه

مبل هامو عوض کردم بهشون نمیاد

👰🤵
اره والا همونو بگو  جارو هم تنگ میکنه برای مبل های سلطنتی خوبه مبل هامو عوض کردم بهشون نمیاد

آره برا سلطنتی خوبه...بوفه ی من از برا شما بزرگتره😅رنگش اگه قهوه ای شه فکر کنم خوشگلتر شه