2777
2789
عنوان

بگین چکار کنم

205 بازدید | 24 پست

بامادر شوهرم تو یه خونه زندگی میکنیم شرایطش نداریم فعلا جدا بشیم بگین من چکار کنم پا میشه سر صبحی صدای تی وی رو زده تا اخر😔😔😔😔اصلا نمیتونم خوب بخوابم....درک شرایط نمیکنه حامله هستم حتما میگه باید بیای بریم کوه من نمیتونم😑😑😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا زمانی که شوهرت خونه نمیگرفت حالا یا بخره یا اجاره عروسی نمیکردی چقدر ساده این حتی گذاشتی حامله هم بشی نمیزاشتی بچه دار بشی مادر شوهرت و ایناهم هرچی میگفتن میگفتی اول باید خونه بگیریم اونوقت شاید خودشونم یه کمکی میکردن بهتون

باز من چی بگم .. شوهرم هر روز صبح ساعت ۶ بیدارم میکنه .. حسرت بدل موندم ی بار  تا ۷ بخوابم .. مطمئن شد که بیدارم کرده میره سرکار .. الانم از بی خوابی سردرد دارم... باز شما تا یه مدتی پیش مادرشوهرتون هستین

تا زمانی که شوهرت خونه نمیگرفت حالا یا بخره یا اجاره عروسی نمیکردی چقدر ساده این حتی گذاشتی حامله هم ...

حاملگیم ناخواسته بوده الانم داریم خونه میسازیم ولی دقیقا یکساله داریم این شرلیط لجن رو تحمل میکنم

بخدا خسته شدم یعنی دیگه تحملم تموم شده نتونستم یه ساعت بخوابم ساعت ۶ پا میشه صدای تلویزیون رو میزنه ...

تو هم خیلی ریلکس اصلا بهش نگاه نکن برو تو سالن کنترلو بردار خاموش کن اگه هم گفت چرا خاموش کردی بگو اوا ندیدمتون سر و صدا نمیذاشت بخوابم سردرد دارم اومدم خاموش کنم تلوزیونو حالا اگه واجبه براتون روشن کنم

حاملگیم ناخواسته بوده الانم داریم خونه میسازیم ولی دقیقا یکساله داریم این شرلیط لجن رو تحمل میکنم

پاشو برو خونه بابات به شوهرتم بگو عزیزم من خیلی دوست دارم اما تحمل این شرایط با این وضع حاملگی برام سخته و حرص و جوش خوردن واسه بچه خوب نیست راحت برو خونه بابات خرجیتم ازش بگیر هر موقع هم خواست ببینتت میاد اونجا اونوقت ننش و باباش که دیدن آبروشون داره میره عروس حاملشون رفته خونه باباش به خودشون میان شاید کمکتونم کردن خونتونو زودتر بسازید

تو هم خیلی ریلکس اصلا بهش نگاه نکن برو تو سالن کنترلو بردار خاموش کن اگه هم گفت چرا خاموش کردی بگو ا ...

رفتم دقیق پاش نشسته بود ولی خب رفتم توالت دوباره اومدم تو اتاق با یه حالت چپ چپ نگاه کردن درو محکم بستم😁