2777
2789
عنوان

تو گوشی شوهرم یچیزی دیدم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1789 بازدید | 81 پست
آره دوتاش برا یه نفر بود همکارش بود. یکیش فامیلشون بود که مرد بود عکس دختر گنده اشو گذاشته بود پروف ...

شوهرت نگف چرا زنگیدی؟

ته دیگ ماکارونی سابقم😊 ۵ سال واژینیسموس بودم😐 و بالاخره درمان شدم. خوشحال میشم به کسایی ک مشکل منو دارن کمک کنم🙂
عزيزم جای اين که شماربدی به بچه های سايت ازشوهرت بپرس ببين چی ميگه اگه بحص خيانت باشه شوهرت اسم طرفو ...

فک میکنه رمزشو ندارم

بهش بگم فاطمه کیه؟😭

ته دیگ ماکارونی سابقم😊 ۵ سال واژینیسموس بودم😐 و بالاخره درمان شدم. خوشحال میشم به کسایی ک مشکل منو دارن کمک کنم🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم والا عزیزم الان شوهرت بیداره؟ 

ن خوابه😔

شوخی نبود جدیم  یعنی اینقد احمق باشه بیاد راحت بنویسه فاطمه؟!!!!

فک میکنه رمز گوشیش ندارم

شوهرت نگف چرا زنگیدی؟

خودش گفت زنگ بزن، اول از خودش توضیح خواستم توضیح داد قبول نکردم گفتم باور نمیکنم گفت خودت زنگ بزن دونه دونه مطمعن شو

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

ناراحت نباش عزیزم  نمیدونم چی بگم والا

دعا کن اشتباه کرده باشم😭

سوتفاهم نشه ولی چ جوری اعتماد میکنید.اول اینکه اسی چ جوری اعتماد میکنی شماره بدی منظورم شخص خاصی نیست ولی شماره پخش شه مسئولش تویی و ممکنه حتی طرف اقا باشه ویکی شیطنت کنه بگم فلانی زنش تو سایته و داستانتو کامل بگه.و دور از جون اسی اونایی ک اعتماد میکنن زنگ بزنن نمیترسید نقشه باشه شمارتونو بردارن.البته اسی که شناخته شده هست ک محترمه

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

فک میکنه رمزشو ندارم بهش بگم فاطمه کیه؟😭

اره فدات شم منم توگوشی شوهرم تاچيزی ميبينم ازخودش ميپرسم بهم توضيح ميده توام بهش بگواگه جواب درست نداوشماره طرفوکه برداشتی بدش پيگيرش باش 

خودش گفت زنگ بزن، اول از خودش توضیح خواستم توضیح داد قبول نکردم گفتم باور نمیکنم گفت خودت زنگ بزن دو ...

چ خوب ک حدست اشتباه بود واس منم دعاکن اشتباه کرده باشم😭

سوتفاهم نشه ولی چ جوری اعتماد میکنید.اول اینکه اسی چ جوری اعتماد میکنی شماره بدی منظورم شخص خاصی نیس ...

اگه اقا باشه ک خب بچه ها دیگه بهش زنگ نمیزنن

اگه خانوم باشه حقشه شمارش پخش بشه😭

اگه اقا باشه ک خب بچه ها دیگه بهش زنگ نمیزنن اگه خانوم باشه حقشه شمارش پخش بشه😭

منظورم اینه واسه خودت کسی دردسر درست نکنه گلم

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

منظورم اینه واسه خودت کسی دردسر درست نکنه گلم

خب بچه ها ک اسم واقعیمو نمیدونن یا اسم شوهرمو نمیدونن ک ب طرف بگن برام دردسر ایجاد بشه

دعا کن چیزی نباشه😭

خب بچه ها ک اسم واقعیمو نمیدونن یا اسم شوهرمو نمیدونن ک ب طرف بگن برام دردسر ایجاد بشه دعا کن چیزی ...

انشالله ک چیزی نیست.ولی ب گفته بعضی کاربرا نرو واضح از شوهرت توضیح بخواه چون همه مردا مثثل هم نیستن

چ خوب ک حدست اشتباه بود واس منم دعاکن اشتباه کرده باشم😭

انشاءالله که اشتباه شده.

من اما شکم باعث شد گوشیشو چک کنم هنوز شکی که دارم برطرف نشده انگار من که خونه نبودم چند روزی یه کارایی کرده چون هم سایت مستهجن سرچ‌کرده بود هم دعای صحیفه سجادیه قسمت توبه رو سرچ کرده بود.

بعدشم اومدم خونه دیدم کلا شیو کرده انگار مثلا دو روز قبل چون ریشه زده بود.بعد قرص امگا سه و ویتامین ای خریده بود با اسپری تأخیری😔😔😔😔

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️