2777
2789
عنوان

تو گوشی شوهرم یچیزی دیدم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1789 بازدید | 81 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۴ تا😳😳

آره دوتاش برا یه نفر بود همکارش بود.

یکیش فامیلشون بود که مرد بود عکس دختر گنده اشو گذاشته بود پروفایلش‌.

یکی هم آرایشگر شوهرم بود مرد بود اسمشو ارایشگر سیو کرده بود اما آی دی اسم دختر بود بهش زنگ زدم گفتم شما آرایشگری گفت نه گفتم پس شماره ات تو گوشی شوهرم چکار می‌کنه گفت خط قبلا دست بابام بود بعد حالا من ول کرده بودم حالا اونا ول نمیکردن مادرش زنگ زده بهم کلی بدو بیراه گفته که حق نداری بچه منو ناراحت کنی برو شوهرتو سین جیم کن گفتم اگه شماره من تو گوشی شوهرت باشه زنگ نمیزنی بگی چه ارتباطی بین من و اونه؟ گفت نه نمیزنم به شوهرم اعتماد دارم شما هم با شک های بی جا خونه زندگیتونو بهم نزنید زرتی هم قطع کرد 😐

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

عزيزم جای اين که شماربدی به بچه های سايت ازشوهرت بپرس ببين چی ميگه اگه بحص خيانت باشه شوهرت اسم طرفوفاطمه ذخيرنميکرکه توببينی شک کنی ياشوهرت لوبره ميتونست به اسمه پسرذخيربکنه 

بابا فاطمه پسره اکبر سگ سیبیل دختره 

وقت شوخی نیس 😭

ته دیگ ماکارونی سابقم😊 ۵ سال واژینیسموس بودم😐 و بالاخره درمان شدم. خوشحال میشم به کسایی ک مشکل منو دارن کمک کنم🙂
چه طوری درمان میشه

با استفاده از دیلاتور ومشاوره

ته دیگ ماکارونی سابقم😊 ۵ سال واژینیسموس بودم😐 و بالاخره درمان شدم. خوشحال میشم به کسایی ک مشکل منو دارن کمک کنم🙂
کسی زنگ زد آخرش؟ 

یکی از بچه ها گف فردا زنگ میزنه 

تا فردا سکته میکنم خوابم نمیبره😭