2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باشه  خداخيرت بده عزيزم لطفا چيز ديگه هم ميدوني بگو واقعا شرايط سختي رو ميگذرونم

ببین من تمام مشاوره ها و تمام مراحل دادگاه رفتم هر سوالی داشتی بپرس

روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤
باشه ولي از خونه بيرونم كرده ولي هي پيام ميده كه برگرد

پس اینجوری مبتونی راحت نفقه هم بگیری

روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤
مشاوره هاي توافقي راضيش نميكنن كه مهريه بيشتر بده؟

نه بابا اصلا به توافقی راضی نشو مگر این که چیزی بهت بده که میخوایی

ببین من تمام مشاوره ها و تمام مراحل دادگاه رفتم هر سوالی داشتی بپرس

براي همين نفقه قاضي از كجا باور ميكنه كه خرج نكرده يا پولي كه ريخته به حساب براي خرج خونه بوده براي من نبوده؟؟؟

نه بابا اصلا به توافقی راضی نشو مگر این که چیزی بهت بده که میخوایی

ولي براي نفقه بچه اقدام كردم يك ماهه ديگه دادگاه دارم...ميشه بگي دادگاه چطوريه قاضي چطوريه من اصلا تاحالا نرفتم چجوري باشم قاضي حرفامو باور كنه 

براي همين نفقه قاضي از كجا باور ميكنه كه خرج نكرده يا پولي كه ريخته به حساب براي خرج خونه بوده براي ...

ترک انقاق بیهیال بشو برای نفقه ای که از الان به بعد به تو تعلق میکیره شکایت کن 

براي نفقه اقدام كردم مشاوره پشيمونم كرد كه نكن اون ميره حكم عدم تمكين ميگيره و ازدواج مجدد ميكنه

خب مگه از خونه بیرونت نکرده؟؟

ولي براي نفقه بچه اقدام كردم يك ماهه ديگه دادگاه دارم...ميشه بگي دادگاه چطوريه قاضي چطوريه من اصلا ت ...

حقیقتو بگو ...  حقیقتو بگی قاضی متوجه میشه