2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب ميشه بيشتر راهنمايي كنيد من تو همون جلسه دادگاه ضرب و شتم بگم طلاق ميخوام؟يا درخواست طلاق يكطرف ...

ببین ضرب و شتم که باید حتما نامه پزشکی قانونی داشته باشی تا بتونی ثابت کنی گرفتی نامه رو؟؟

اول مهریتو بذار اجرا بعد بگو طلاق میخوام

روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤
ببین ضرب و شتم که باید حتما نامه پزشکی قانونی داشته باشی تا بتونی ثابت کنی گرفتی نامه رو؟؟ اول مهری ...

آره هم نامه دارم هم صورت جلسه

هفته ديگه بايد بريم شوراي حل اختلاف بعدم دادگاه

خب احرا گذاشتم

خب دیگه ضرب شتم اثبات کردی میتونی درخواست طلاق بدی ولی ازیک وکیل کمک بگیر برای درخواستت اگه پول نداری برو پیش عریضه نویس خودشون برات مینویسن 

روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤
آره هم نامه دارم هم صورت جلسه هفته ديگه بايد بريم شوراي حل اختلاف بعدم دادگاه

شورا اینقدر میپیچونت که حد نداره هیچ جوره نباید کوتاه بیایی یا بد رفتار کنی . میتونی لایحه هم بنویسی ببری شورا و شرکت نکنی