2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خارش و سوزش کاملا طبیعی هست داره جوش میخوره بعد یا قبلش هم عین همینا رو بیرون داری دیوانه کننده س ...

خدا رو شکر پس طبیعیه خیلی استرس داشتم دکترمم خارج از کشور جواب نمیداد.ممنون عزیزم

خدا رو شکر پس طبیعیه خیلی استرس داشتم دکترمم خارج از کشور جواب نمیداد.ممنون عزیزم

خواهش میکنم عزیزم

بله طبیعیه

اگه دیدید بی حد و اندازه آزار دهنده هست و رو ب بهبود نبود برید دکتر

ولی این دوره ای هست که همه مون طی کردیم

ترتیبش رو یادم نیست

ولی یادمه یه مدت داخل بینی بود

یه مدت بیرون از بینی

و هیچ راهی هم برای خلاص شدن از دستش نبود 

دکترمم تا بعد تعطیلات نیست . داروی خاصی استفاده میکردید تو این شرایط؟

نه من از اول عملم تا چهار ماه قطره سدیم کلراید میریختم 

دکتر من شماره واتساپ داده هر ساعت از منشیش سوال میپرسیدم 

سلام عزیزم تروخدا چیکار کردی خوب شدی من قسمت داخل بینیم بشدت خشکه بیرونم الان افتضاه سوزش و خارش دارم یعنی کم مونده خودمو بکشم دیگه از طرفی استرس گرفتم نکنه عفونت باشه تو چیکا. کردس عزیزم تروخدا ج بده

منم سه هفته هست عمل کردم .دو روزی هست که سوزش زیادی تو بینی دارم همراه با خارش. فقط گفتن هر از چندی ...

یا خدا، خدا رحم کنه بهم

من الان روز ۵ هست هنوز 

قراره دختر خوبی بشم،پس لطفا نرید رو مخ