2777
2789

نکردم ولی کلا اطرافم دیدم با مادر شوهر زندگی کردن یا با خانواده شوهر خیلیییی سخته

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسرداییام دوتا زن گرفتن داخل ی ساختمونن با پدر و مادر شوهر و خواهر شوهر خون جدا دارن ولی اصلا از ساختمون نمیرن از بس جاشون خوبه ن دخالتی ن چیزی بچه هاشون خواهر شوهرشون میگیره مادر شوهرش هم غذا واسشون میپزع اونا هم راحتن مثل پرنسسا باهاشون رفتار میشه عزیزم بستگی دارع ذاتشون چطور باشه خوب و بد داریم 

چو ایران نباشد تن من مباد 🇮🇷❤ دختر جنوبیم🥰 عشقم امام رضا❤😘

ما چند سال با هم خوب بودیم خدا راشکر، الانم چند ساله جدا شدیم ولی هر هفته به هم زنگ میزنیم،ولی یک مشکلاتی بود ، مثلا غذایی چیزی میخواستی سفارش بدی یه مقدار مشکل بود یا دکتر میخواستم برم که نمیخواستم کسی بفهمه ،یا خیلی وقتها به کارام نمیرسیدم وگاهی فضولی بقیه تو روابطمون 

خدایا دستمونو محکم بگیر وول نکن 
چرا

کلا نه با خانواده خودت یجا زندگی کن نه خانواده شوهر. حتی شده یه کوچه اونورتر باشی این کارو بکن حتما. شاید یه روز بخوان دعوتتون کنن خونشون شما به هر دلیلی نخواید برید اگه کنار هم باشید نمیتونین بهونه بیارید. زن و شوهر بلاخره دعوا دارن اگه یجا باشید ممکنه صداتونو بشنون و ناخداگاه دخالت کنن. خیلی چیزای دیگه هم هست که خودت فکر کنی بهش نیفهمی که انقدر معایب داره که به حسن هاش نمیارزه

منم ولی مادرشوعرم کنارمه و خپاهرشوهرم عاشقشونم منتهی جاریم چشم دیدن منو ندارن 

مهم اینه خانواده شوهرت هواتو دارن لابد بهت حسادت میکنه محلش نذار 

چو ایران نباشد تن من مباد 🇮🇷❤ دختر جنوبیم🥰 عشقم امام رضا❤😘