2777
2789

بارداری اولمه .شکمم اندازه یه طالبی متوسطه😑۲۳ هفتمه .ولی عکس یکیو دیدم البته بارداری دومش بود از من هفتش کمتره ولی اندازه ی هندونه گنده بود

من ریخته ام در رگِ توشیره جان؛هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان ؛ این همنفسی چه حس و حالی دارد؛درپیکرمن دوقلب دارد ضربان❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با دکتر مشورت کردی

اسفند انومالی بودم وسطای اسفندم وکتر بودم همه چی عادی بود

من ریخته ام در رگِ توشیره جان؛هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان ؛ این همنفسی چه حس و حالی دارد؛درپیکرمن دوقلب دارد ضربان❤

من واسه زایمانم رفتم پرستارگفت علت مراجعه گفتم درد زایمان چپ چپ نگام کرد گفت معلومه بچت ضعیفه کجاقایم کردی گفتم توپهلومه نمیبینی. ماشاالله بدنیااومد4850هم وزنش بود شکم نداشتم ولی یکم پهلو داشتم البته من خییییلی بیش ازحد لاغربودم شایدم بخاطراین بود که معلوم نمیشد

من برای دخترانم آرزوی خوشبختی میکنم مادرم هم برای من آرزوی خوشبختی کرده بود ومادرش هم برای مادرم. من یقین دارم روزی دختری ازنسل ماخوشبخت خواهدشد😔😔سایه جون مامان ساغرعمرمامان دلم برای بغل کردنتون تنگ شده خدایا منکه نشد ولی دخترام وخوشبخت کن التماست میکنم خداجون.دلم براتون پرپرمیزنه 😔😔😔😔روله بی توتک تنیام له تنیایی تنیاترم وختی یادت کفم روله جورچیلگ آگرگرم😭😭روله باوتازندگیم گشتی قربانی تماشات کم روله مگر ودیدارت دل خصه بارم شادکم😢😢
من واسه زایمانم رفتم پرستارگفت علت مراجعه گفتم درد زایمان چپ چپ نگام کرد گفت معلومه بچت ضعیفه کجاقای ...

پس عادیه🤔

پس عادیه🤔

آره زیادفکرش ونکن بعضیاپهلومیزنن بعضیام شکم ان شالله بسلامتی بغلش کنی فندقت و☺️😍

من برای دخترانم آرزوی خوشبختی میکنم مادرم هم برای من آرزوی خوشبختی کرده بود ومادرش هم برای مادرم. من یقین دارم روزی دختری ازنسل ماخوشبخت خواهدشد😔😔سایه جون مامان ساغرعمرمامان دلم برای بغل کردنتون تنگ شده خدایا منکه نشد ولی دخترام وخوشبخت کن التماست میکنم خداجون.دلم براتون پرپرمیزنه 😔😔😔😔روله بی توتک تنیام له تنیایی تنیاترم وختی یادت کفم روله جورچیلگ آگرگرم😭😭روله باوتازندگیم گشتی قربانی تماشات کم روله مگر ودیدارت دل خصه بارم شادکم😢😢
آره زیادفکرش ونکن بعضیاپهلومیزنن بعضیام شکم ان شالله بسلامتی بغلش کنی فندقت و☺️😍

ممنون گلم.من استرس تکوناشم دارم.۲۳ هفتمه ولی دوروز تکون حس میکنم یروز از صبح هیچ تکونی حس نمیکنم🤦‍♀️جفتمم قدامیه

ممنون گلم.من استرس تکوناشم دارم.۲۳ هفتمه ولی دوروز تکون حس میکنم یروز از صبح هیچ تکونی حس نمیکنم🤦‍♀ ...

احتمالانی نیتم دخمله. هروقت خیلی استرس تکوناش وداشتی یه آب قندبخوربه پهلو چپ دراز بکش خودش تکون میخوره طفلکیا خسته میشن ☺️☺️

احتمالانی نیتم دخمله. هروقت خیلی استرس تکوناش وداشتی یه آب قندبخوربه پهلو چپ دراز بکش خودش تکون میخو ...

اره دخمله