2777
2789

خواهرشوهرم دیروز عضو نی نی سایت شده داشت میگفت ک یکیو دیدم تو سایت با مشخصات تو تاپیکاش رو خوندم منم اصلا خودمو زدم اون در ک نی نی سایت چیه و فلان..

نمیدونم همین کاربری خودمو میگف یانه

اگه بفهمه ب شوهرم میگه بعدشم دعوا وکتک کاری

باردارم هستم😔😔 

مشکل نشه برام براتون دعا میکنم

وا مگه خلاف کردی عضو شدی 

بارونو دوست دارم هنوز 🌧🧡چون تو رو یادم میاره💑حس میکنم پیش منیوقتی که بارون میباره👫🥰بارونو دوست دارم هنوز 💓🌈بدون چتر و سرپناه😓☔وقتی که حرفای دلم 😔🙂💔جا میگیرند توی یه آه🌬🚫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اینجوری کاملا مطمنش کردی که

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍

کل تاپیکات؟

💕🌱برای‌سلامتی‌آقاامام‌زمان(عج)صلوات‌بفرستین🌱💕.                                                                                                                 ❤یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم❤

خانم عزیز یه سوال اگر راست میفرمایید همین تاپیک به منزله تایید شک اون زن نیست؟ چون الانم داره دنبال میکنه این اسم رو که ببینه دیگه چیا گفته و ... خب ایا باور کنیم؟

خدایا ما ادعای سربازی امام زمان داریم اما شاید در صف لشگریان دجال هم راهمان ندهند.  کمک کن در این روزهای غریب و در این هوای بشدت آلوده راه را از بیراهه تشخیص دهیم. در روزگاری که فرزندان شیطان بر روی زمین قدم میزنند. در روزگاری که تمام اعوجاجات و کجی ها به اسم مدرنیسم و انسانیت برای ما اینچنین عادی شده. در روزگاری که حلال خدا حرام و حرام خدا جایز گشته. روزگاری که فتنه ها کودک خردسال را یکشبه پیر میکند. روزگاری که انسان صبح مومن از خانه بیرون میرود ولی غروبها کافر به خانه باز میگردد. راستی ما که از کودکی تمام اینها را موبه مو شنیده بودیم چگونه به دام افتادیم؟ اگر ذره ای تردید در دلم بود با دیدن چنین پیش بینی های دقیقی که محقق شد تمام شکیاتم سوخت و خاکستر شد. چطور ممکن است کسی در بیش از هزار سال پیش اینچنین دقیق همه چیز را پیش بینی کند؟ نزدیک ترین فرد نوستراداموس است که البته کتابهای ایشان هر چند سال یکبار در جایی بصورت کاملاااااااا تصادفی پیدا میشود.   آنهم دقیقا چند روز بعد از اینکه توسط شخص دیگری در آن محل قرار داده شد.مثلا وقتی امریکا به ذخایر استراتژیک نفت احتیاج مبرم دارد ناگهان یک کتاب از نوستراداموس یافت میشود که گفته برادران دو قلو را از آسمان بزنید همچنانکه گویا رعد و برق به برج بابل زد.   بعد هم بگویید عده ای تروریست صحرانشین پاپتی با عبور از تمام لایه های امنیتی پنتاگون چنین عملیاتی کرده اند. کی به کی است عایا؟
اره‌عزیزم‌ یاحداقل بعضیاش

ترکیدی ک

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
اره‌عزیزم‌ یاحداقل بعضیاش

باشه ولی میترکیا؟

من اون چیزایی که فکر کنم شخصیه الان برات میزنم

💕🌱برای‌سلامتی‌آقاامام‌زمان(عج)صلوات‌بفرستین🌱💕.                                                                                                                 ❤یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم❤