2777
2789

مشکل هورمونی داری؟

زیاد دنیارو جدی نمیگیرم ....چرا باید غمگین باشم وقتی دنیا دوروزه ....انقدر جلو مشکلات محکم ایستادم که بهم گفتن تو دیگه کی هستی :مارفتیم بای بای مارفتیم بای بای ....من جلو مشکلات زانو نزدم چون خدارو باور داشتم و اعتماد داشتم ....خدا همیشه با منه ....اگه میخوای کمکت کنه باید باورش کنی ....یه نقطه زیر باورت می‌زاره و میشه یاورت،⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کف سر میخاره موهام میریزه ریشه موهام درد میکنه😔

منم ابروهام میخاره و ده تا ده تا نیریزه

من فهمیدم هروقت صورتم چرب میشه میریزه یعنی ب چربی حساسه زود میخاره و نیریزه اگه هرشب حموم کنم ک موهام و صورتم جرب نباشه ریزشش متوقف میشه

نه تا جایی که میدونم

آزمایش بده ....حنا بزار 

زیاد دنیارو جدی نمیگیرم ....چرا باید غمگین باشم وقتی دنیا دوروزه ....انقدر جلو مشکلات محکم ایستادم که بهم گفتن تو دیگه کی هستی :مارفتیم بای بای مارفتیم بای بای ....من جلو مشکلات زانو نزدم چون خدارو باور داشتم و اعتماد داشتم ....خدا همیشه با منه ....اگه میخوای کمکت کنه باید باورش کنی ....یه نقطه زیر باورت می‌زاره و میشه یاورت،⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

اگر به درآمد ماهیانه کمتر از پنج میلیون تومان قانع هستید، این آگهی را مطالعه نکنید.

در اینجا بازار خراب نیست!!! 

همین الان تصمیـم بگیرید که وارد بازار کسب و کارهای ثروت‌ساز اینترنتی شـوید.  مـا از شما عزیزانی که دارای پشـت‌کار و علاقه‌مند به کار در دنیای اینترنت هستید، دعوت به‌عمل می‌آوریم.شما می‌توانید جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت‌نام به دایرکت یا به شماره (09367192207) مراجعه فرمایید.

✔️منحصر به فرد باش!
✔️زیبا باش!
✔️سالم باش !
 😍می توانی بیشتر انتظار داشته باشی اما کمتر پرداخت کنی
به صورتتان روح ببخشید 😇
هر روز تازه تر می شویید🥰
مشاور و نماینده فروش محصولات
✔️الن بیوتی
✔️مورال آپ
✔️سوپر استار
✔️ ام ان دی
✔️آروماتیک
✔️ بلک بری

مشاور و نماینده فروش محصولات:✔️الن بیوتی✔️مورال آپ✔️سوپر استار✔️ ام ان دی✔️آروماتیک✔️ بلک بری

عزیزم من مشاور پوست و موهم 

تونیک برای جلو گیری از ریزش و سرعت دادن به رشد ابرو دارم 

تو یه ماه استفاده ی مداوم نتیجشو میبینید

خواساید بگید بهتون بیش تر توضیح بدم

اگه بچه هاتون یا خودتون از پایه ی سوم تا نهم به کمک نیاز داشتید برای هر چیزی ...امتحان مدرسه ، امتحان نهایی، تقویت یک درس و.... من کسیو میشناسم کمکتون کنه با هزینه ی خیلی خیلی کم هر ساعت کلاسی که یک ساعت و نیمه ۱۵ تومن(هم برای کسب تجربه و هم اینکه برای همه ممکن باشه)...😊😊بهشون پیام بدین و پایه ی تحصیلی و درسی که می خواین رو پیامک کنین تا زمان مشخص کنن اگه کارتون عجله ای بود حتما ذکر کنین 🌹🌹🙏 شمارشون تو تاپیکم هست😍