2777
2789
عنوان

می‌خوام ارگ بخرم

1026 بازدید | 12 پست

سلام من ی سالی میشه تموم پول تو جیبی هامو و عیدی هامو جمع کردم الان می‌خوام ی ارگ دست دوم سالم بخرم باهاش پدرمم آدمی نیست ک بخره اینومی‌دونم .البته خودمم گیتار دارم و کار میکنم باهاش ولی خب اینم خیلی دوست دارم داشته باشم .از ی طرفم سال بعد کنکور دارم چیکار کنم؟

ستاد مبارزه با عقاید کهنه😐❌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میخوام پیانو بخرم

من ۱۸ سالمه و منبع در آمدی ندارم و کسی هم واسم نمیگیره واسه همین می‌خوام ارگ یاد بگیرم ک بعدا پیانو هم بتونم بزنم البته به خاطر کنکور میترسم

من ۱۸ سالمه و منبع در آمدی ندارم و کسی هم واسم نمیگیره واسه همین می‌خوام ارگ یاد بگیرم ک بعدا پیانو ...

من ۱۷ سالمه 

خودمم منبع درامد ندارم ولی پیانو یاد بگیرم سر چشم و هم چشمی فامیل هم شده برام پیانو میگیرن

ببخشید که فکر کردم رفیقی..دیگه تکرار نمیشه:)  ..
میدونم ولی تو خونه و تمرین رو  دیگه نداری باید تو آموزشگاه و زمان کلاس یاد بگیری و تمرین کنی

دقیقا همینجوری

تابستون اینکار میکنم 

مگه شما چجوری یاد گرفتی؟

ببخشید که فکر کردم رفیقی..دیگه تکرار نمیشه:)  ..
دقیقا همینجوری تابستون اینکار میکنم  مگه شما چجوری یاد گرفتی؟

من گیتار کار میکنم اونم مثلا نیم ساعت تو یک روز کلاس میرفتم ۴ ساعت تمرین می‌کردم