2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آلا تو زبون ما معنی بد داره کتایونم که ماله هزار سال پیشه. من تو ترکیه اِلا شنیدم به معنی آبی

Turk girl.   مهربون باشیم. فمینیست به معنی برتر بودن زن نیست. بلکه به معنی یکسان بودن حقوق زن و مرد هست. ملوسکم شناختین که این چهارمین کاربریمه😋. دوس دارم خانومای کشورم به خودشون اهمیت بدن خودشونو فدای بقیه نکنن قوی باشن رو پای خودشون وایسن پس از حرفایی که میزنم ناراحت نشین.پنج ساله که فیتنس و پیلاتس کار میکنم. خانومی که میگی نمیتونم نمیشه پاشو از امروز ورزشتو بکن حلقتو بزن تلاشتو بکن به خودت کمک کن زیباترین و خوشگلترین خانوم باشی. من تونستم 💪✌💄🧚‍♀️

آلاء اسم عربیه معنیش نعمت و رحمته که قشنگه ( آلا میشه قرمز )

تلفظش راحته

کتایون خیلی سنگینه و قدیمی شده 

ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!

ببین عزیزم ماترکاوختی میخوایم بگیم خاک توسرت بادست که اینجوری میکنیم🖐میگیم آلا🖐.کتایونم واسه بچه امروزب خیلی نامناسبه.

🥀عضوگروه رزقرمز🥀وزن شروع۹۶🥀تاریخ شروع۱۴۰۰.۴.۲۱🥀وزن هدف۷۵🥀قد۱۷۰🥀الهی ب امیدتو.لطفابم انگیزه بدین🥀

بنظر من کتایون قشنگ تره

والا فقط تو ایران دیدم مردم فقط دنبال اسم جدیدن، هیچ جای دنیا اینجوری نیست هر کی دنبال اسمی باشه که کسی نشنیده باشه و جدید باشه، اینم برنامه این چند دهه اخیره وگرنه قبلا ایرانم اینجوری نبود

هیچکدوم قشنگ نیست دلیلم هم سلیقه شخصیمه هیچ دلیل دیگه ای ندارم

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
آلا تو زبون ما معنی بد داره کتایونم که ماله هزار سال پیشه. من تو ترکیه اِلا شنیدم به معنی آبی

ترکی شمام؟

🥀عضوگروه رزقرمز🥀وزن شروع۹۶🥀تاریخ شروع۱۴۰۰.۴.۲۱🥀وزن هدف۷۵🥀قد۱۷۰🥀الهی ب امیدتو.لطفابم انگیزه بدین🥀

کتایون قدیمیه آلام من یاد کنکور میوفتم 😅🙈

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

کتایون از اسامی اصیل ایرانیه،،،،الزاما همه اسمهای جدید قشنگ نیستن،،البته الا هم قشنگی خودشو داره وفکرکنم ترکی هست،،هر کدوم خودتون حس بهتری بهش دارید

وقتی رفاقتتون بایکی تموم میشه،همه ی رازهاتون رو پیش خودتون نگه دارید،،،پایان رفاقته، پایان شرافت که نیست ،،   ،  ،،،،   جهان دیوانه ای بی درد سر میخواست ما بودیم ،،،ما پشت همان دست که پوچ است زدیم

آلا به دلم نمی شینه فکرمیکنم آیلا قشنگ تره

کتایون که نه قدیمی شده

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!

کتایون اسم خواهرزادمه معنی زیبایی داره من هر ادم با اسم کتایون دیدم بسیار موفق بودن آلا هم قشنگه

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
ترکی شمام؟

بله.اسمای ترکی و فارسی قشنگ زیاده

Turk girl.   مهربون باشیم. فمینیست به معنی برتر بودن زن نیست. بلکه به معنی یکسان بودن حقوق زن و مرد هست. ملوسکم شناختین که این چهارمین کاربریمه😋. دوس دارم خانومای کشورم به خودشون اهمیت بدن خودشونو فدای بقیه نکنن قوی باشن رو پای خودشون وایسن پس از حرفایی که میزنم ناراحت نشین.پنج ساله که فیتنس و پیلاتس کار میکنم. خانومی که میگی نمیتونم نمیشه پاشو از امروز ورزشتو بکن حلقتو بزن تلاشتو بکن به خودت کمک کن زیباترین و خوشگلترین خانوم باشی. من تونستم 💪✌💄🧚‍♀️