2777
2789
عنوان

دوستی با کسی که ازت کوچیتر باشه🌻💛💫

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 29 پست
اشتباه نوشتم کوچیکتره

من باشم کات.چرا باید دروغ میگفت؟چرا نگفت؟چیزای دیگه هم ممکنه باشه که نگفته باشه.

و اینکه زن بخاطر بچه داری و زایمان چهرش شکسته میشه.و مرد میره رو ایراد گیری و بهترشو دیدن

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اون حس مادری نسبت به تو داره اشتباه محض این کارو نکن همیشه باید تو از اون حمایت کنی و اون به ت ...

مطمئنی خودت زن هستی چقدر زن ستیز،هستی تو درضمن مردا زودتر میترکن نگران نباش پیرمردارو ببین بدتر اززنا هستن 

خدایا داده ونداده ات راشکر
اخه فقط نه ماه بزرگ ترم ازش ولی خب درسته همینم ایراده

من بایکی حرف میزدم  ۳سال کوچیکتر بود دروعی گفت ۳سال بزرگتر بعدم گفت همسن بعدن که گندش دراومد که کوچیکتره ردش کردم کفتم وقتی اینو دروغ بگه حتما بقیه چیزارو هم دروع میگه واقعا خوب کردم  بیشتر چیزاشم دروع بود

من بایکی حرف میزدم  ۳سال کوچیکتر بود دروعی گفت ۳سال بزرگتر بعدم گفت همسن بعدن که گندش دراومد که ...

تا حالا دورغی ندیدیم ولی خب میگه که اون موقع اشتباه کردم نمیدونستم قراره با هم بمونیم

اخه واسه خانواده ما ایراده ممکنه قبول نکنن خودمون مشکلی نداریم 

خوب دیگه اینو باید با خانوادتون مطرح کنید 

شما سوالتون رو جوری کردید که اینجوری برداشت میشه که خودتون دودل هستید

درثانی زمانی ک خودتون مشکل ندارید برای 9 ماه میشه خانواده رو کم کم راضی کرد اگر ثابت قدم باشید