2777
2789

فقط بعضی از  شربت سرماخوردگی ها خودشون استامینوفن  هم دارن.حواست به این باشه که دوز استامینوفنت کنترل شده باشه

ادب و شعور مثل عطره...ما واسه خودمون استفاده میکنیم ولی دیگران هم ازش لذت میبرن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر نکنم اشکالی داشته باشه.حالا دفعه بعد محض اطمینان بینشون فاصله بنداز یه خورده.ولی من خودم چندبار شربت سرماخوردگی که واسه دخترم تجویز کرد دکتر توش استامینوفن هم داشت.حالا اگه تونستی از دکترش هم بپرس بعدا

ادب و شعور مثل عطره...ما واسه خودمون استفاده میکنیم ولی دیگران هم ازش لذت میبرن.
فکر نکنم اشکالی داشته باشه.حالا دفعه بعد محض اطمینان بینشون فاصله بنداز یه خورده.ولی من خودم چندبار ...

ممنونم عزیزم. صداش افتاده عصری گفت گلوم درد داره یکم . خودم از داروخانه گرفتم بهش دادم.  دعا کن چیزی نباشه. محبت کردی جواب دادی عزیزم.

ممنونم عزیزم. صداش افتاده عصری گفت گلوم درد داره یکم . خودم از داروخانه گرفتم بهش دادم.  دعا کن ...

خواهش میکنم عزیزم.ان شاالله که چیزی نیست.شاید جیغ جیغ کرده که صداش گرفته  امیدوارم فردا هیچ اثری از مریضی توش نمونه و سالم و شاد باشه همیشه